Red Light

Red Light

Drie vrouwen raken verstrikt in de wereld van mensensmokkel en prostitutie wanneer Esthers man plotseling verdwijnt. Vanuit volledig verschillende werelden, raken de levens van deze vrouwen met elkaar verweven. Ze hebben elkaar nodig om te overleven.

Afleveringen

10 afleveringen

 • Aflevering 1

  Esther kan haar man niet bereiken na een groot verlies. Ze besluit hem te gaan zoeken. Evi krijgt een moordzaak toegewezen, die wordt gelinkt aan het van mensenhandel verdachte koppel Sylvia en Ingmar. Sylvia krijgt een deal aangeboden om tegen Ingmar te getuigen, maar slaat dit af. 's Avonds ontvangt ze een van haar vaste klanten: Eric. Door een misverstand loopt het uit de hand en Eric slaat op de vlucht.
 • Aflevering 2

  Esther doet aangifte van Eric's vermissing. Ze komt erachter dat Eric vreemdgaat door foto's van hem en een vrouw met een specifieke tattoo, die ze op haar vaders computer vindt. Evi wordt dronken op het feestje van haar tweeling en dit leidt tot een grote confrontatie met Gust. Ingmar brengt Imana naar Amsterdam, waar hij het aan de stok krijgt met zijn rivaal Elarbi. Sylvia komt erachter dat ze zwanger.
 • Aflevering 3

  Sylvia liegt dat ze een abortus heeft ondergaan. Ze wordt confronteert door de politie met een foto van Ingmar, Petra en hun kind. Imana wordt door Elarbi verminkt teruggebracht en wil ontsnappen. Ingmar beraamt wraak op Elarbi. Evi gaat bij Sam logeren, omdat Gust haar het huis uit heeft gezet. Esther komt erachter dat het familiebedrijf bijna failliet is en Veronqiue niet de vrouw is met de tattoo van de foto's van Eric. Alles wordt haar te veel tijdens een optreden.
 • Aflevering 4

  Het lichaam in de Schelde blijkt van Eric. Esther blijkt niet zwanger en krijgt te horen dat ze het zaad van Eric niet mag gebruiken nu hij dood is. Veronique bekent dat ze Eric bij Tropicana heeft gezien en Evi en Sam gaan dit verder onderzoeken. Ze lichten Esther in over zijn bezoek aan de club. Sylvia maakt een afspraak met de politie. Esther besluit zelf naar Tropicana te gaan. Ze komt in een benarde situatie en als ze ervandoor gaat, herkent ze Sylvia aan haar tattoo.
 • Aflevering 5

  Esther wordt door Evi en Sam verhoord over de dood van Eric. Esther houdt vol er niks mee te maken te hebben. Vervolgens zoekt ze contact met Sylvia, die daar niks van wil weten. Sylvia heeft genoeg aan haar hoofd met het verraden van Ingmar. Samen met de politie maakt ze een plan hoe ze Ingmar op heterdaad kunnen betrappen. Evi en Gust lijken dichter bij elkaar te komen en even lijken ze weer een echt gezin, maar Evi kan het toch niet aan.
 • Aflevering 6

  Esther zoekt tevergeefs opnieuw contact met Sylvia en geeft haar een visitekaartje. Evi en Sam ondervragen Sylvia opnieuw. Sylvia klaagt over Esther die haar lastigvalt. Evi volgt Veronique, ze komen uit bij de begrafenis van Eric. Sam komt erachter dat Veronique een alibi heeft. De politieactie staat klaar om te beginnen, als Sylvia op het laatste moment Ingmar waarschuwt en op de vlucht slaat. Esther schrikt van onverwachts bezoek.
 • Aflevering 7

  Esther weet niet wat ze met Sylvia aan moet en geeft haar geld voor een hotel. Esther wordt intiem met Jeroen als ze hem in vertrouwen neemt. Evi is eerlijk tegen Gust dat ze geen moeder wil zijn, wat Gust totaal niet begrijpt. Het onderzoek focust zich nu op Ingmar en Sylvia en Evi werkt samen met Anna en Kamiel. Ingmar komt achter de verblijfplaats van Sylvia en ze vlucht terug naar Esther. Sylvia doet Esther een zeer vreemd voorstel...
 • Aflevering 8

  Evi en Sam helpen afdeling mensenhandel met een grootschalige inval bij het bungalowpark van Ingmar. Evi trekt de conclusie dat Sylvia nu hoofdverdachte is in de zaak van Eric. Evi licht Esther in en Esther confronteert Sylvia. Sylvia snapt er niks van en vertelt Esther wat er volgens haar op de bewuste avond is gebeurd. Ze probeert Esther te overtuigen om de baby over te kopen. Evi vermoedt dat Sylvia bij Esther is en besluit hen te observeren. Ingmar heeft deze informatie blijkbaar ook gekregen.
 • Aflevering 9

  Sylvia en Esther vluchten samen naar het jachthuis van de familie van Esther. Terwijl Evi de vrouwen volgt, laat Gust haar weten dat hij officieel wil scheiden. Esther krijgt schokkend nieuws over Eric wat hun vertrouwensband met Sylvia beschadigt. Het leidt tot een confrontatie tussen haar en Sylvia. Evi kan net op tijd ingrijpen. Ze hebben haast, omdat Ingmar hen op de hielen zit en hij Sylvia terug wil.
 • Aflevering 10

  Er ontstaat een confrontatie tussen Ingmar en de vrouwen. Eindelijk wordt duidelijk wie verantwoordelijk is voor de dood van Eric. Esther en Sylvia proberen met veel moeite te vluchten, terwijl Evi achter Ingmar en zijn handlangers aangaat. Esther en Sylvia gaan richting Spanje, waar Eric een huis zou hebben waar Sylvia veilig is. Ondertussen wordt Evi geconfronteerd met verraad van iemand die dicht bij haar staat.

€11,95 /mnd of

€ 119,45 / jaar Bespaar 2 maanden
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit**

€19,95 /mnd of

€ 199,45 / jaar Bespaar 2 maanden
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers