Red Light

Red Light

Carice van Houten, Halina Reijn en Maaike Neuville schitteren in deze bekroonde psychologische misdaadserie over de gevaarlijke wereld van mensensmokkel en prostitutie.

Afleveringen

10 afleveringen

1. Lux

Esther krijgt te maken met een groot verlies, maar kan haar man niet bereiken. Ze besluit hem te gaan zoeken. Evi krijgt een moordzaak toegewezen die wordt gelinkt aan het van mensenhandel verdachte koppel Sylvia en Ingmar. Sylvia krijgt een deal aangeboden om tegen Ingmar te getuigen.

2. Maman

Esther doet aangifte van Erics vermissing. Ze komt achter pijnlijke informatie die nog meer vraagtekens oproept. Evi's acties leiden tot een grote confrontatie met Gust. Ingmar krijgt het aan de stok met zijn Amsterdamse rivaal Elarbi. Sylvia ontdekt iets wat haar in grote tweestrijd brengt.

3. "E"

Sylvia liegt dat ze een abortus heeft ondergaan. De politie confonteert haar met een foto van Ingmar, Petra en hun kind. Imana wordt door Elarbi verminkt teruggebracht en wil ontsnappen. Ingmar beraamt wraak op Elarbi. Evi gaat bij Sam logeren, omdat Gust haar het huis uit heeft gezet.

4. Kashmir

Het lichaam in de Schelde blijkt van Eric. Esther is dan toch niet zwanger en krijgt te horen dat ze het zaad van Eric niet mag gebruiken nu hij dood is. Veronique bekent dat ze Eric bij Tropicana heeft gezien en Evi en Sam gaan dit verder onderzoeken. Ze lichten Esther in over zijn bezoek aan de club. Sylvia maakt een afspraak met de politie.

5. Tropicana

Esther wordt door Evi en Sam verhoord over de dood van Eric. Esther houdt vol er niks mee te maken te hebben. Vervolgens zoekt ze contact met Sylvia, die daar niks van wil weten. Sylvia heeft genoeg aan haar hoofd met het verraden van Ingmar. Samen met de politie maakt ze een plan hoe ze Ingmar op heterdaad kunnen betrappen.

6. Liefste moeder

Esther zoekt opnieuw contact met Sylvia. Evi besluit Veronique te volgen. Sam komt erachter wat Veronique op de avond van de verdwijning van Eric deed. De politieactie staat op het punt te beginnen als Sylvia overvallen wordt door twijfel. Esther schrikt van onverwacht bezoek.

7. Pauwenoog

Het onderzoek focust zich nu op Ingmar en Sylvia en de twee politieteams gaan samenwerken. Esther weet niet wat ze met Sylvia aan moet en stuurt haar weg. Ondertussen zit Ingmar zijn vriendin op de hielen. Esthers band met Jeroen krijgt een andere lading. Evi opent haar hart voor Gust en dat heeft consequenties.

8. Ons huis

Evi en Sam helpen de Afdeling Mensenhandel met een grootschalige inval bij het bungalowpark van Ingmar. Esther krijgt onthullende informatie die haar band met Sylvia doet verslechteren, maar Sylvia laat dit niet zomaar gebeuren. Ondertussen is Evi haar op het spoor en ook Ingmar lijkt weer dichterbij te komen.

9. Bloedlijn

Sylvia en Esther vluchten samen naar het jachthuis van de familie van Esther. Terwijl Evi de vrouwen volgt, krijgt ze heel slecht nieuws. Ook Esther krijgt schokkend nieuws, dat haar vertrouwensband met Sylvia beschadigt. De twee komen recht tegenover elkaar te staan. Ondertussen zit Ingmar hen op de hielen.

10. Wakker

Er ontstaat een confrontatie tussen Ingmar en de vrouwen. Eindelijk wordt duidelijk wie verantwoordelijk is voor de dood van Eric. Voor alle drie de vrouwen is het een strijd op leven en dood. Ondertussen wordt Evi geconfronteerd met verraad van iemand die dicht bij haar staat.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers