Real Murders of Orange County

Real Murders of Orange County

The Real Murders of Orange County duikt in de meest gruwelijke, zondige en weerzinwekkende zaken die de rijke kustgemeenschap van Zuid-Californië hebben opgeschrikt.

Afleveringen

8 afleveringen

De moord in executiestijl op een vrouw en moeder uit Fountain Valley schokt Orange County en laat de politie zonder aanwijzingen achter. De gemeenschap komt samen voor gerechtigheid, tot een gelijkaardige schietpartij de waarheid onthult.
De familie Sachs lijkt het perfecte leven te leiden wanneer hun gezin plotseling wordt verscheurd door een wrede schietpartij in de nacht. Onderzoekers onthullen een verrassende lijst van vijanden die de slachtoffers in het vizier hadden.
De Hawks leven de droom op hun jacht tot hun verdwijning een zoektocht ontketent. Het onderzoek neemt een wending als de vermeende jachtverkoop erop wijst dat iemand tot het uiterste is gegaan om een stukje van deze droom te bemachtigen.
De grote eigenaar van een stripclubimperium wordt neergemaaid met een machinegeweer voor de poorten van zijn landgoed in Orange County. De geheimzinnigheid rond de clubs en hun werknemers maakt de zaak uiterst moeilijk voor de speurders.
De schijn ophouden is essentieel in Orange County, maar wanneer de Stahls doodgeschoten worden aangetroffen aan de kant van de Ortega Highway, wordt die façade dodelijk.
De brute moord op drie leden van een familie in een oude, rijke wijk in Fullerton galmt door de buurt en de rest van Orange County. Het onderzoek onthult de duistere geheimen van de familie en een tragisch motief.
Nadat er brand uitbreekt in een landhuis, ontdekken rechercheurs twee lichamen doorzeefd met kogels. De politie moet het verleden van de slachtoffers onderzoeken om te ontdekken wie zulke maatregelen zou nemen om hun bestaan uit te wissen.
Een rijzende ster en financieel genie wordt vermoord in zijn huis aan de kust van Huntington Beach. De enige getuige, zijn vrouw Dixie, werd ook aangevallen. Na jaren van vastberaden en methodisch onderzoek, wordt de ware moordenaar onthuld.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers