Random Acts of Flyness

Random Acts of Flyness

Eigenzinnige show van kunstenaar Terence Nance met een mix van documentaires, muzikale performances, surrealistisch melodrama en animatie.

Afleveringen

6 afleveringen

Terence Nance introduceert zijn nieuwe late-night serie voordat hij wordt aangehouden door de NYPD. Segmenten zijn onder andere: "Everybody Dies!", een show gepresenteerd door "Ripa the Reaper", seks in de zwarte gemeenschap, en meer.
Een videogame wordt gebruikt om een leger zwarte vrouwen te trainen zichzelf te verdedigen. Genderdiverse proefpersonen praten over de performance van gender. Een wijze oom probeert zijn neefjes te leren hoe ze niet griezelig moeten zijn.
Een afro gaat naar de gevangenis voor "slechtheid", een familie rouwt om een geruchtmakend geval van politiegeweld en deelnemers aan de spelshow "Hotep Squares" worden gevraagd of het Tweede Amendement van toepassing is op zwarte mensen.
Het programma van deze week behandelt een aantal hangpunten uit vorige en toekomstige afleveringen, waaronder de perfecte verontschuldiging, een zeer competitief schoppenspel en de nieuwste zakelijke onderneming van een beroemdheid.
Een jonge Martin Luther King, Jr. ontwaakt uit een droom. Een filmster met writer's block vindt inspiratie in Afrika en stuit op de duivel in haar binnenste.
Een vrouw blijft te lang wakker. Een serveerster probeert haar bewustzijn te uploaden naar de cloud. Najja haar jaloezie komt weer naar boven. Stephanie Dinkins beschrijft haar ontmoetingen met een gesimuleerde zwarte vrouw.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks