Rain Dogs

Rain Dogs

Costello Jones is een toegewijde moeder die, hoewel ze in armoede leeft en flirt met een dakloos bestaan, alles op alles zet om samen met haar dochter te overleven. Daarvoor doet ze ook een beroep op de pseudo-vaderfiguur Selby.

Afleveringen

8 afleveringen

Nadat ze uit hun appartement zijn gezet, proberen Costello en Iris onderdak te vinden voor de avond valt. Ondertussen krijgt Selby's terugkeer uit de gevangenis gemengde reacties van Costello, Iris en Gloria.
Terwijl Costello de kost verdient bij een lokale peep show, krijgt ze een interessant aanbod van een journalist. Selby grijpt terug naar zijn oud gewoontes.
Costello beleeft een teleurstellende date, Iris vertrouwt Gloria iets toe en een oude celgenoot van Selby maakt hem onrustig.
In Brutton slaagt Costello er eindelijk in om een haftijdse job te houden en om een aangenaam leven te leiden. Maar hun perfecte leven begint opnieuw barsten te vertonen.
Na een bezoek aan haar familie vindt Costello de kracht om oude demonen en trauma's onder ogen te komen en beslist ze om Selby te verlaten. Allegra probeert Selby te helpen.
Costello bevindt zich in een veilige situatie, maar beseft ook dat ze opnieuw aan de bak moet als ze wil overleven in Londen. Selby probeert te wennen aan de nieuwe realiteit waarin hij zich bevindt.
Costello krijgt verrassend nieuws te horen. Samen met Iris probeert ze enkele losse eindjes aan elkaar te knopen voor ze Londen verlaten. Helaas hervalt Costello terug in slechte oude gewoontes.
Selby ontvangt een verontrustend telefoontje en schakelt de hulp in van Gloria en Lenny om Costello te vinden. Costello zit tegen haar breekpunt aan en overweegt haar dromen op te geven voor een normaal leven.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks