Perry Mason

Perry Mason

Los Angeles, 1932. Een verontrustende ontvoering van een baby bezorgt advocaat en speurneus Perry Mason de zaak van zijn leven.

Afleveringen

8 afleveringen

Los Angeles, 1931. Een verontrustende ontvoering van een baby bezorgt advocaat en speurneus Perry Mason de zaak van zijn leven.
De Dodsons krijgen de steun van de flamboyante Evangelische prediker Sister Alice. Mason krijgt een schokkende bekentenis te horen van Baggerly.
Mason en Strickland krijgen toegang tot bewijsmateriaal. Later probeert hij informatie te verkrijgen van Drake.
De moeder van Sister Alice eist dat haar dochter terugkomt op haar beweringen over baby Charlie. Mason en Strickland zoeken steun bij Virgil.
Mason en Della trekken naar het noorden en Strickland maakt jacht op de sergeant die Dodson-zaak behandelde. Mason brengt ook een bezoekje aan zijn ex en zoon.
De rechtszaak van Emily begint en een getuigenis zorgt al snel voor sensatie. Della en Strickland onderzoeken ondertussen een verband tussen detective Ennis en de kidnappers van Charlie.
Mason richt zijn pijlen op Herman Baggerly om een verband tussen de schulden van Radiant Assembly en het losgeld voor Charlie bloot te leggen.
Seizoensfinale. Het team ontvangt kritiek van Hamilton Burger en Della probeert druk te leggen op Mason terwijl het laatste hoofdstuk van de rechtszaak begint.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers