Peacemaker

Peacemaker

Maak kennis met Christopher Smith, beter bekend als Peacemaker: een extremistische moordenaar die obsessief op zoek is naar vrede. Hij vermoordt iedereen die in de weg staat van dat doel.

Afleveringen

8 afleveringen

Peacemaker is genezen na de wonden die hij opliep op Corto Maltese. Hij wordt ingelijfd als huurling door de overheidsdienst A.R.G.U.S. Hij blijkt niet de simpelste figuur om mee samen te werken.
Spanningen en wantrouwen stapelen zich op binnen het team na de ontsnapping van Peacemaker. Wanneer Peacemaker zich aan zijn nieuwe opdracht zet, krijgt hij een verrassende bezoeker over de vloer.
Economos en Murn scheppen een band tijdens hun missie om butterflies te elimineren, Peacemaker en Hartcourt kunnen het eindelijk met elkaar vinden. Judomaster zorgt dan weer voor problemen.
Het team belandt in een magazijn waar het voedsel voor de butterflies wordt geproduceerd. De situatie ontaardt in een pittige strijd.
De politie zit Peacemaker op de hielen, zijn vader verlaat de gevangenis en heeft het ook op hem gemunt en Murn vormt een bedreiging.
Peacemaker gaat de confrontatie aan met zijn vader, Adebayo wil ermee stoppen en Judomaster duikt terug op.
Hoewel Peacemaker en Adebayo het niet met elkaar eens zijn, moet het team de koe doden voordat de buitenaardse wezens de teleportatie kunnen voltooien.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks