Paraíso

Paraíso

De 15-jarige meisjes Sandra, Malena en Eva verwijnen spoorloos na een bezoekje aan een discotheek. De broer van Sandra start zelf en onderzoek en samen met zijn vrienden ontdekt hij dat de meisjes werden ontvoerd door iets dat niet van deze wereld is.

Afleveringen

8 afleveringen

Javi, Álvaro en Zeta zijn in de Beyond, een plek zonder herinneringen aan hun vorige levens. In de wereld van de levenden ontdekt Olivia dat er andere ondoden zijn verschenen in Almanzora.
Anabel, een spookvriend van de Lijkwade, voegt zich bij de bende. Olivia overtuigt Costa om het onderzoek naar een nieuw ritueel te heropenen.
Anabel leert de bende hoe ze hun krachten kunnen ontwikkelen om met de fysieke wereld om te gaan. Evelyn, de leider van de Novavis, stuit op tegenstand van de markies tegen haar plan, wat haar interesse in Javi opwekt.
De bende realiseert zich dat de ondoden van plan zijn hen te scheiden om Javi te vangen. Costa wordt na het forceren van een politieonderzoek in het hotel zonder resultaat ondervraagd door zijn vader en Mario's.
De bende moet Javi in het hotel te hulp komen, na een gevecht tussen Evelyn en de markies. Het leven van Sandra, Olivia en Bea staat op het spel.
De bende wordt tegengewerkt; de hut is weg en er is geen manier om toegang te krijgen tot de Abyss. Quino merkt dat er een tijdsverschil is ontstaan.
Javi begint een race tegen de klok waarin hij bondgenoten moet vinden en moet werken aan het ontwijken van oude vijanden.
Nu Javi en Zeta vastzitten, moeten Bea en Olivia de leiding nemen op een reddingsmissie met een onzeker einde.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks