Paradise Lost

Paradise Lost

De favoriete zoon van een prominente familie uit een dorpje in Mississippi keert vanuit Californië terug naar huis. Voor zijn vrouw, een psychiater, is het leven in het dorp een serieuze aanpassing.

Afleveringen

10 afleveringen

 • 1. Down The Rabbit Hole

  Yates en Frances Forsythe verhuizen van Palo Alto naar Bishop, Mississippi. Frances heeft het moeilijk zich aan het dorpsleven aan te passen, terwijl ook Yates leert dat terugkeren niet evident is.
 • Frances en Yates maken ruzie over de invloed die het dorp op hun gezin heeft. Nique bezoekt haar oom Ronny in de gevangenis om meer over enkele lang begraven geheimen te ontdekken.
 • 3. Mississippi Ophelia

  Yates probeert de brokken met Frances te lijmen. Nicque's artikel in steun voor haar oom schokt het dorp. Frances gebruikt oude tapes van Janus om enkele dorpsgeheimen bloot te leggen.
 • 4. Ghosts on The Tracks

  Yates probeert het verleden te verbranden. Nique blijft graven in de omstandigheden rond het proces van Ronny. Frances komt in gevaar tijdens haar zoektocht naar de waarheid.
 • 5. Danger to Yourself

  Ondanks Yates' discrete pogingen om haar te dwarsbomen, vindt Frances de reden achter Boyds zelfmoordpoging. Nicque ontdekt meer over de avond van de hotelbrand.
 • Frances en Yates maken ruzie over de invloed die het dorp op hun gezin heeft. Nique bezoekt haar oom Ronny in de gevangenis om meer over enkele lang begraven geheimen te ontdekken.
 • 7. Polishing The Mirror

  Yates en Dickie ontsnappen naar Memphis om hun hoogdagen opnieuw te beleven. Frances blijft zoeken naar de waarheid rond de dode debutantes. Nicque krijgt een aantrekkelijk jobaanbod.
 • Dickie ontdekt wie de Janus tapes heeft. Hij gaat tot het uiterste om ze terug te krijgen. Yates en Frances moeten hun verschillen opzij zetten als hun zonen bedreigd worden.
 • 9. The Black Dog Barked

  Yates ziet zijn verleden onder ogen. Frances leert eindelijk wat er gebeurde op de nacht van het debutantenbal.
 • Terwijl Yates worstelt met zijn schuldgevoel, krijgt Ronny onverwacht een deal aangeboden waarmee hij vrij zou komen. Frances zoekt Claude in New Orleans en ontdekt er een vreselijk geheim.

€11,95 /mnd of

€119,45 /jaar Bespaar 17%
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit**

€19,95 /mnd of

€ 199,45 /jaar Bespaar 17%
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers