Pandore

Pandore

Brussel, twee maanden voor de verkiezingen. De campagne is in volle gang en wordt verstoord door een corruptieonderzoek. Dan vindt er een tragische aanslag plaats, waardoor verschillende mensen op elkaar botsen.

Afleveringen

10 afleveringen

Terwijl Claire Delval, een onderzoeksrechter, de 75ste verjaardag viert van haar vader, politicus Simon Delval, ontdekt ze met afschuw dat hij betrokken is bij de corruptiezaak die ze al jaren onderzoekt.
Om zichzelf te verlossen van de "misstap" die ze haar familie heeft aangedaan, raakt Claire bovenmatig betrokken bij de zaak van de groepsverkrachting van een activiste genaamd Ludivine.
Claire, getroffen door de dood van de jonge Wahab, werkt hard om de verkrachters te vinden van Ludivine die aan geheugenverlies lijdt na haar trauma.
Naar aanleiding van de reconstructie worden de vier verkrachters gearresteerd. De bendeleider ontkent echter alles. Buiten de identificatie van Ludivine van haar aanvallers, heeft Claire geen bewijs.
Nadat ze uiteindelijk een bekentenis van de bendeleider heeft losgekregen, ontdekt Claire dat de verkrachters niet hebben gefilmd. Ze zoekt verder naar de maker van de video.
Claire voelt zich schuldig tegenover haar man en haar vader. Ze verliest zichzelf in haar baan en verdubbelt haar inspanningen om de maker van de video te pakken. Dan komt ze tot een schokkende ontdekking die haar wereld doet instorten.
Mark ontkent, maar Claire wil hem nergens mee laten wegkomen en zal koste wat kost bewijs zoeken. Zelfs al betekent dat de ontmaskering van haar affaire.
Claire is opgelucht dat het proces tegen haar vader met een verwerping eindigt, ondanks haar slechte imago. Haar verlangen voor gerechtigheid door Mark te pakken voor de video blijft echter groot. Die begaat een wanhoopsdaad.
Claire is kapot van de dood van Ludivine en gelooft niet dat ze zelfmoord heeft gepleegd. Haar intuïtie zegt haar dat Mark niet onschuldig is in dit drama. Hij heeft echter een alibi ...
Claire slaagt er niet in Marks schuld te bewijzen. Machteloos besluit ze zich volledig uit haar beroepsleven terug te trekken. Ook al heeft ze alle vertrouwen in justitie verloren, ze geeft de hoop niet op.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers