Our Flag Means Death

Our Flag Means Death

1717. De rijke landeigenaar Stede Bonnet heeft een midlifecrisis en besluit zijn behaaglijke leven op te blazen om piraat te worden. Maar het gaat niet goed. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Afleveringen

8 afleveringen

1. Impossible Birds

Stede probeert zich aan te passen aan zijn nieuwe situatie en Blackbeard worstelt met hartzeer. Blackbeard tracht zijn pijn te verdringen met geweld, wat zijn crew zeer ongerust maakt.

2. Red Flags

Stede, Olu en Black Pete ondergaan bijzondere revelaties op het schip van Zheng. Ondertussen plant de crew van Blackbeard een wraakactie.

3. The Innkeeper

De Revenge komt onder controle van Zheng, waardoor de crew een ontsnapping plant. Stede zet ondertussen alles op alles om Blackbeard terug te halen. Blackbeard moet dan weer een levensbelangrijke beslissing nemen.

4. Fun & Games

De crew stemt om Blackbeard van hun schip te verbannen. Stede probeert hen te overhalen dat Blackbeard zo slecht nog niet is, maar ze vertrouwen hun kapitein niet meer.
De crew van Blackbeard vertrouwt hem nog altijd niet. Izzy probeert Stede aan te leren hoe hij een goede kapitein moet zijn.
Terwijl de bemanning Calypso's verjaardag viert, krijgt Blackbeard te maken met een gewelddadige party-crasher die uit is op wraak.

7. Man on Fire

Terwijl Blackbeard zijn leven herziet, geniet Stede van zijn nieuwe roem. Met wat hulp van Jim herenigt Oluwande zich met een aarzelende Zheng.

8. Mermen

Stede, Zheng, de Spaanse Jackie en de rest van de bemanning van Revenge werken samen om een gevaarlijke gemeenschappelijke vijand uit te schakelen die de piratenwereld bedreigt.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks