Nieuw Texas

Nieuw Texas

Wanneer pa Vrancken zijn laatste adem uitblaast, onderneemt hij vanuit het graf een laatste poging om zijn vier kibbelende zonen met elkaar te verzoenen. Alleen als ze erin slagen een jaar lang in harmonie samen te leven, erven ze een fortuin.

Afleveringen

13 afleveringen

 • 1. De Erfenis

  Na het overlijden van hun vader erven de vier gebroeders Vrancken een grote villa die veel geld waard is. Volgens de notaris had hun vader er wel een belangrijke voorwaarde aan verbonden: ze moeten er eerst gedurende een jaar in harmonie samenleven.
 • De broers halen het oude huis van vader Vrancken leeg. Daarbij ontdekken ze nog een pot echte bolognaisesaus van hun lang overleden Italiaanse 'Mama'. Peter heeft een nieuwe vriendin, Tess, maar die blijkt dan weer helemaal geen tomaten te lusten.
 • 3. Tafelhoofd

  Evi, het nieuw lief van Peter, is zich van geen kwaad bewust wanneer ze plaatsneemt als tafelhoofd. Jan vindt dat alleen hij daar recht op heeft. Er ontstaat een bitse strijd om de plaats, want voor de Vranckens is het tafelhoofd ook het gezinshoofd.
 • 4. Galaktaboureko

  Irena, stelt vast dat men aan de haal ging met haar ingrediënten. Ze eist dat vanaf nu iedereen instaat voor zijn eigen koelkast. Nur klaagt over een gebrek aan aandacht van Fons. Hij nodigt haar dan maar uit voor een etentje bij de Japanner.
 • 5. Het Perfecte Lichaam

  Eva, een ex-liefje van Peter duikt op met haar kind. Na wat snel rekenwerk blijkt dat Peter waarschijnlijk de vader is. Peter wil zijn verantwoordelijkheid opnemen. Irena zakt door haar stoel en wil iets aan haar gewicht doen. Nur zal haar helpen.
 • 6. Jan Promotie

  Jan kan promotie maken, maar moet daarvoor meer studeren dan hem lief is. Iedereen staat hem met raad en daad bij. Op het examen krijgt hij zelfs assistentie via radiocontact. Kato vindt ondertussen dat Stan zich verdacht gedraagt.
 • 7. Bij de Gynaecoloog

  Nur wil zwanger worden, maar daar komt niet veel van in huis. Ze maakt dan maar een afspraak met Fons bij de gynaecoloog. Irena blijkt veel geld te hebben verspeeld. Kato aanvaardt het niet langer dat Jan de vrouwen als minderwaardig beschouwt.
 • 8. Tattoo Taboo

  Kato krijgt weinig aandacht van Stan, dus trekken Nur en Irena aan de alarmbel: ze zal hem terug voor zich moeten winnen. Zoiets kan volgens hen alleen maar door Stan jaloers te maken. Irena koopt met haar kortingsbonnen massa's spullen in.
 • 9. Mazout

  Het is ijskoud want er is niet genoeg mazout om te verwarmen. En ook geen geld om een nieuwe levering te betalen. Jan verzint een drastisch plan om energie te besparen. Peter leert een Russische schone kennen, maar die blijkt een geheim te hebben.
 • 10. Wat is Kunst?

  Stan krijgt via Jan artistieke vrijheid om een kunstwerk voor de stad te maken. Nur voelt zich onveilig nadat ze een inbreker betrapte op het werk. Fons toont weinig begrip en wil haar een taserpistool geven. Nur volgt liever lessen zelfverdediging.
 • 11. Homejacking

  Homejackers overvallen het huis omdat ze ervan overtuigd zijn dat hun smokkelwaar door de Vranckens werd onderschept. Fons probeert de zaken op te lossen. Peter, die nog onopgemerkt ergens anders in het huis vertoeft, is zich van geen kwaad bewust.
 • 12. Trouwma

  Nur krijgt een cliënte over de vloer die ze kent uit haar schooltijd. Maar de moeder van de vrouw, een pesterige schooljuf, duikt ook op. Ze blijkt geen haar veranderd te zijn en Nur zint op wraak. Irena heeft weer last van haar koopverslaving.
 • 13. Neushoornhoorn

  Het jaar loopt op zijn einde voor de Vranckens. Ze willen een overtuigende indruk maken bij de notaris, maar er is nog wat werk aan de winkel. Na een gebeurtenis in het gemeentehuis, waarbij Fons plots verdwijnt, blijkt dat een hele opgave te zijn.

€11,95 /mnd of

€ 119,45 / jaar Bespaar 2 maanden
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit**

€19,95 /mnd of

€ 199,45 / jaar Bespaar 2 maanden
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers