Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Nicky, Ricky, Dicky en Dawn zijn een vierling. Ondanks hun enorm uiteenlopende karakters, vormen ze een sterk team en kunnen ze samen alles aan!

Afleveringen

24 afleveringen

Het café van de sportwinkel dreigt te sluiten, er zijn te weinig klanten. Ene Gourmet Man trekt al het publiek naar andere tentjes dmv zijn blog.
De vierling speelt elk jaar in de commercial voor de winkel van Eerlijke Abe. Maar ze zijn het zat en besluiten te stoppen.
De vierling duikt in de wereld van reality tv als ze besluiten hun leven op camera vast te leggen.
Tom en Anne willen hun droom waarmaken en het nieuwe café een kunstschaatsthema geven. De vierling vindt dit maar niks en probeert het tegen te houden.
De vierling maakt zich op voor een bobslee wedstrijd. Maar als de Kramden vierling komt opdagen worden ze heel nerveus en willen ze zich terugtrekken uit de race.
De vierling neemt wraak op een ander voetbal team door hun mascotte te stelen; een big. Ze zijn echter gedwongen om te doen alsof ze deze gekocht hebben voor hun moeder, die jarig is.
Mae heeft 5 kaartjes voor het Ele-Funkconcert en natuurlijk neemt ze de vierling mee.
De vierling gaat met hun vrienden kamperen in de winkel van hun ouders.
Het is weer tijd voor de jaarlijkse Rennaissance jaarmarkt, georganiseerd door Tom en Anne. Dawn en haar broers ruziën om wie het meest volwassen is, en ze gebruiken de jaarmarkt als hun strijdtoneel.
De vierling heeft het weekend bij hun oma gelogeerd en krijgen een cadeau als beloning voor hun goede gedrag. Ze mogen deze echter pas de volgende dag openmaken. Maar morgen is wel héél ver weg.
Door haar vriendje Miles heeft Mae geen tijd meer voor Dawn. Dawn besluit Miles en Mae uit elkaar te drijven om meer tijd met Mae alleen te hebben.
De Harper vierling en de Kramdems vierling strijden om wie de hashtag #stuntvierling mag gebruiken voor hun stuntfoto's. Degene die voor het einde van het weekend de meeste likes heeft voor een foto, wint.
Anne en Tom stellen de vierling voor aan Simone, die net in de buurt is komen wonen. De vriendschap begint goed, maar al gauw worden ze één voor één niet meer bij haar uitgenodigd.
De vierling verzorgen samen met een paar andere klasgenoten het ochtendnieuws op de schooltelevisie. Ricky, die de leiding heeft, begint plotseling Avery heel erg voor te trekken, tot grote verbazing en frustratie van de anderen.
De vierling maakt zich op voor een speciale voordracht op school over onafhankelijkheid. De jongens dromen al heel lang over een slang, Dawn over echte gaatjes prikken voor oorbellen.
De vierling baalt van de gymles. De leraar krijgt een ongelukje, en de vierling zorgt ervoor dat Tom in komt vallen. Hier krijgen ze al snel spijt van.
Ricky wil dolgraag meedoen aan een ruimtevaart trainingsprogramma. Hij wordt toegelaten, mits zijn broers en zus mee mogen.
De vete tussen de Harpers en de Montagellis is heviger dan ooit. Maar wat niemand weet is dat Dawn en Joey Montagelli elkaar leuk vinden.
Dawn en Mae gaan in een luxe strandtent werken en verwachten dat dit hun beste zomer ooit wordt.
De vierling gaan de fout in en mogen daardoor niet naar de jaarlijkse carnaval en moeten nablijven. Ze komen in een kamer terecht met een groep slechte kinderen waar ze voor straf suikerspinnen moeten maken, die ze zelf niet mogen aanraken.
Tijdens het theaterevenement staat De Tovenaar van Oz op het programma en Dawn wil de rol van Dorothy bemachtigen.
Dawn krijgt de rol van Dorothy niet. De gemoederen lopen op. Dawn krijgt een ongeluk, valt flauw en wordt wakker in een andere wereld.
De klas van de vierling maakt zich op voor de Sayonara stunt, een stunt die het einde van hun schooltijd op deze school markeert. Om problemen te voorkomen heeft Directeur Tarian een lijstje gemaakt van toegestane stunts.
De vierling krijgt van hun ouders een YOCO, een intelligente robot die alles overneemt in het huishouden. Dit om meer harmonie in het huis te creeën en te zorgen dat de vierling minder ruzie maakt.
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers