New Amsterdam

New Amsterdam

Dokter Max Goodwin wil grote veranderingen doorvoeren in een van de oudste ziekenhuizen van Amerika. Hij gaat door vuren om zijn visie te realiseren.

Afleveringen

14 afleveringen

New Amsterdam is nog aan het bekomen van de pandemie wanneer een vliegtuig neerstort in de East River.
Max is gedwongen om de hartverscheurende gevolgen van een van zijn beleidsbeslissingen onder ogen te zien. Bloom komt tot een schokkende realisatie over Iggy.
Max verzet zich tegen een idee dat New Amsterdam meer geld zou kunnen opbrengen. Iggy protesteert tegen een nieuw telegeneeskundig systeem. Sharpe ontdekt een schokkende trend wanneer hij een voormalige, geliefde patiënt behandelt.
Max reist naar Connecticut om Luna terug naar huis te brengen in New York.
Wanneer Sharpe opmerkt dat de bloedvoorraad van het ziekenhuis gevaarlijk laag is, bedenkt Max een plan om New Amsterdam uit de problemen te helpen.
Max is op een missie om het systematische racisme in New Amsterdam aan te pakkken. Sharpe is overweldigd door familieproblemen. Reynolds moet een vader en zoon behandelen.
Het is National HIV Testing Day en Max stelt gratis zorg ter beschikking van alle HIV-patiënten. Bloom en Reynolds zijn het oneens over hun verschillende manieren.
Max wordt gedwongen om de ongelijkheden in kinderarbeid voor vrouwen van kleur te onderzoeken. Bloom moet zien om te gaan met een enorme drukte op het spoed. Sharpe helpt dokter Agnes Kao met een schreinende diagnose.
Max is op een missie om gratis breedbandtoegang te voorzien. Reynolds behandelt een meisje met een shotwond. Sharpe heeft slecht nieuws voor een patiënt.
Max houdt rekening met het verleden van New Amsterdam. Bloom en Reynolds behandelen een patiënt in een ongebruikelijke relatie. Sharpe beslist om een striktere opvoeding toe te passen om haar gefrustreerde tienernichtje aan te pakken.
Max implementeert serieuze veranderingen in het duurzaamheidsbeleid van het ziekenhuis. Bloom keert terug van vakantie. Reynolds behandelt een jonge patiënt met een dodelijke zonnesteek.
Een gesprongen leiding zorgt voor chaos op het spoed. Iggy geeft raad aan twee gestresste ouders over hun kind. Gwen en Calvin hebben verschrikkelijk nieuws voor Max.
Sharpe biedt hulp aan een koppige Mina. Max wordt geconfronteerd met een moeilijke beslissing over Luna. Bloom en Casey behandelen een patiënt met een levenslang geheim.
Reynolds krijgt een dramatisch voorstel. Max zoekt het hele ziekenhuis af nadat hij zijn trouwring kwijtraakt. Iggy overweegt een serieuze levensveranding.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers