Mr. Robot

Mr. Robot

Elliot Anderson is is een introverte, maar geniale computerhacker die zijn talenten gebruikt ten goede, maar daardoor in gevaarlijke situaties belandt en bij mysterieuze complotten betrokken raakt.

Afleveringen

10 afleveringen

In zijn vrije tijd hackt Elliot Alderson sociale netwerkaccounts en bankrekeningen. Hij wordt benaderd door de leider van een digitale activistengroep, die cyberaanslagen beraamt om de financiële schulden uit de wereld te helpen.
Elliot wijst een jobaanbod af en gebruikt steeds meer morfine. Mr. Robot en de 'fsociety' willen dat Elliot een gasfabriek hackt, om er een explosie te veroorzaken die de back-ups van Steel Mountain vernietigt.
Tyrell is woedend wanneer hij verneemt dat Scott Knowles de nieuwe CTO wordt. Cisco eist dat Ollie, Allsafe besmet. Elliot heeft het gehad met 'fsociety'. Tyrell verleidt de secretaris van zijn baas en installeert software op diens smartphone.
Elliot heeft een nieuw plan om de back-upbestanden van Steel Mountain te vernietigen, door in te breken in het klimaatcontrolesysteem. Maar daarvoor dient hij eerst fysiek in de gebouwen binnen te geraken.
Met de hulp van 'fsociety' infiltreert Elliot in Steel Mountain. Per toeval ontmoet hij Tyrell, die weet dat Elliot de CTO erin geluisd heeft. The Dark Army weigert om de back-upinstallatie in China aan te vallen.
Shayla wordt gekidnapt door de broer van Vera, om Elliot ertoe te dwingen om Vera via hacking uit de gevangenis te bevrijden. Scott vertelt aan Tyrell dat hij op de hoogte is van het 'badkamerincident', waarna bij Tyrell de stoppen doorslaan.
Shayla komt naast Elliot wonen en geeft hem een vis als huisdier. Angela heeft een plan, maar dat zou wel eens het einde van Allsafe kunnen betekenen, meent Gideon. Darlene en Mr.Robot trachten 'fsociety' terug bijeen te brengen.
Darlene steelt een pistool. Elliot en 'fsociety' werken opnieuw aan hun aanval, maar hebben nog steeds de hulp nodig van Dark Army. Elliot ontmoet een transseksuele vrouw die geobsedeerd is door tijd. Elliot ontdekt zijn band met Darlene.
Tyrell wordt ontslagen. Mr. Robot vertelt aan Elliot dat hij niet mag toelaten dat Angela en Darlene hem 'uit de weg ruimen'. Elliot komt er aan het graf van zijn overleden vader eindelijk achter wie Mr. Robot in werkelijkheid is.
Elliot ontwaakt in de SUV van Tyrell, en herinnert zich niets meer van de voorbije drie dagen. De 'fsociety' hack is doorgegaan en heeft de hele wereld in chaos veranderd. E Corp maakt zich klaar voor een nooduitzending op televisie.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers