Mr. Mercedes

Mr. Mercedes

Een psychopathische moordenaar rijdt met zijn auto in een menigte en vermoordt enkele mensen. Het is aan een gepensioneerde detective om hem te grazen te nemen.

Afleveringen

10 afleveringen

Twee jaar na zijn pensionering wordt voormalig rechercheur Bill Hodges nog steeds achtervolgd door zijn laatste zaak. Wanneer de demente dader Hodges begint te kwellen, begint hij aan een kruistocht om de moordenaar voor het gerecht te brengen.
Hodges worstelt om zijn gezond verstand te behouden. Deborah maakt zich zorgen over Brady. Hodges komt in contact met Olivia Trelawney's zus Janey, die hem inhuurt als privédetective.
Hodges en Janey graven dieper in de omstandigheden rond Olivia's dood. Hodges gebruikt Debbie's Blue Umbrella om de rollen om te draaien tegenover Brady. Jerome's vader komt tussenbeide in zijn relatie met Hodges.
Ida is gekwetst als Hodges en Janey's relatie intenser wordt. Lou wordt verstoord door een interactie met een klant. Deborah en Brady gaan naar het kerkhof en denken na over hun moeilijk verleden.
Het kat-en-muisspel tussen Hodges en Brady escaleert. Hodges heeft een verontrustend gesprek met Janey's moeder. Deborah haar drinkgedrag veroorzaakt bijna een ongeluk bij het Hartsfield huis.
Hodges worstelt met het verleden. Terwijl Deb een verandering ten goede probeert door te voeren, bemoeit Brady zich ermee. Robi blijft Brady onder druk zetten om indruk te maken op hun bazen. Hodges komt in contact met Janey's nichtje, Holly.
Terwijl Hodges Janey door een moeilijke tijd helpt, wordt hun band sterker. Hodges realiseert zich dat hij nog steeds hun hulp nodig heeft en betrekt Jerome en Holly weer bij het onderzoek. Deborah confronteert Brady met haar zorgen.
Een kritieke fout plaatst Brady in het midden van een crisis van zijn eigen makelij. Holly en Jerome doen een cruciale ontdekking. Nadat een tragedie Hodges doet wankelen, gaat hij op bezoek bij zijn dochter Allie.
Jerome en Holly vertellen Hodges hun zorgen over de Mercedes-moordenaar. Spanningen blijven escaleren tussen Brady en Robi. Terwijl details over het onderzoek bekend raken, komen Hodges, Pete en Izzy dichter bij hun verdachte.
Wanneer er nog een vermoord slachtoffer wordt aangetroffen, worden de vermoedens omtrent Brady bevestigd. Terwijl de politie zich opmaakt voor een nieuw bloedbad, vreest Hodges voor de veiligheid van degenen van wie hij houdt.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers