Moonshine

Moonshine

'Moonshine' vertelt het verhaal van de Finley-Cullen's, een disfunctionele familie van volwassen halfbroers en -zussen die vechten om de controle over het familiebedrijf.

Afleveringen

8 afleveringen

Wanneer Lidia terugkeert uit New York voor de begrafenis van haar tante, wordt haar hele leven in één weekend overhoop gehaald. Haar huwelijk implodeert, haar kinderen keren zich tegen haar en de erfenis ontketent een familievete met haar zus.
Het is de jaarlijkse Goat Roast. Als Lidia dit jaar de touwtjes in handen neemt en aandringt op een upgrade én een nieuwe naam, trekt Rhian een bloedige lijn in het zand. Met als gevolg, een oorlog die eindigt met een woedeaanval.
In de nasleep van het Godinnenfeest is Rhian op oorlogspad. Lidia kijkt toe hoe ze wraak neemt op verschillende leden van de familie. Is zij de volgende?
Sammy sluit de zussen op in de Shore Club in een poging om verzoening af te dwingen en de zomer te overleven. Ze maken een plan om te ontsnappen, inclusief een lokale miljonair die de Moonshine het geld kan geven dat het nodig heeft.
De liefde hangt niet in de lucht en dat komt niet alleen omdat de Moonshine een piratenbruiloft organiseert met een verdwenen bruid en bruidegom. Toch is niet elke relatie gedoemd, blijkt al snel.
De Moonshine moet voor het eerst in 40 jaar hun deuren sluiten. Maar nu Lidia vastbesloten is om New York en haar huwelijk voorgoed te verlaten, is ze vastberadener dan ooit om de camping er weer bovenop te helpen.
Wanneer een menselijk skelet ontdekt wordt onder Ken's favoriete Esdoorn, vallen Lidia's plannen om terug naar New York te gaan in het water. De oorsprong van de Moonshine komt aan het licht. Wie is die dode man?
Nu de waarheid eindelijk boven water is, hebben de Finley-Cullens vrede met elkaar gesloten. Maar de dingen zijn nog lang niet voorbij. Lidia moet alles op het spel zetten om de Moonshine te redden. Lukt haar dat op tijd?

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers