Monacovrouwen

Monacovrouwen

De spraakmakende reeks Monacovrouwen volgt vier excentrieke vrouwen die de Lage Landen inruilden voor een luxeleven in Monaco, compleet met decadente uitspattingen, grote dromen, kleine onzekerheden en héél veel geld.

Afleveringen

5 afleveringen

in de eerste aflevering van Monacovrouwen maken we kennis met Winny, Sylvie, Anne-Françoise & Atoessa, vier vrouwen die in Monaco genieten van het luxeleven.
Atoessa is een hardwerkende vrouw, maar ook zij heeft af en toe nood aan een beetje ontspanning. Daarom organiseert ze morgen naar goede gewoonte een gezellige avond met vrienden, champagne en ... botox.
Atoessa krijgt altijd alles wat ze wil van haar man en ook op vlak van juwelen. Wanneer alleen een diamanten armband van 100.000 euro niet genoeg is gooit ze haar charmes in de strijd voor oorbellen en matching choker van 325.000 euro.
Sylvie kennen we al langer als DJ voor de rich and famous maar in deze aflevering duikt ze op haar verjaardag de studio in om haar eerste single in te zingen en dit gaat natuurlijk beter na een glaasje bubbels.
In de laatste aflevering van Monacovrouwen leren we onze vier dames weer wat beter kennen. We maken kennis met Anne-Françoise haar meest recente verovering.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers