Ming's Dynasty

Ming's Dynasty

Whyte Wyne en Young Riesling zijn rappers uit Toronto die denken dat ze één virale hit verwijderd zijn van het sterrendom. Als de vader van Riesling een beroerte krijgt, moet Young naar huis om het Chinese restaurant van de familie te leiden.

Afleveringen

6 afleveringen

De eigenaar van Ming Ho Garden en Rieslings vader Gordon verbiedt hen om in het restaurant te rappen. Whyte en Riesling beramen een ambitieus plan dat hen het leven kan kosten.
De jongens worden gered door Riesling's perfecte, jongere broer Ben. Ze vergezellen hem naar een garagefeestje in The Sticks, en worden door de plaatselijke inheemse rapper Rudy C in een pittige discussie de grond ingeboord.
De jongens moeten hun eerste maaltijd alleen opdienen en roepen de hulp in van Nivea, maar alles wat mis kan gaan, gaat mis in deze op Kitchen Nightmares geïnspireerde aflevering.
Whyte viert Chinees Nieuwjaar door paddo's te nemen en vergiftigt Gordon per ongeluk, waardoor hij op een verschrikkelijke trip belandt en oog in oog komt te staan met een demoon (en zichzelf).
Een catering opdracht op een 16e verjaardag wordt het belangrijkste optreden van de jongens. Casual J - de beruchte Coaldale DJ - wordt aan de kant gezet als Nivea een nieuw nummer met de jongens ten gehore brengt: "Text Me Back."
Nadat Gordon toegeeft dat hij het familiefortuin is kwijtgeraakt, moet Riesling zijn hiphopdromen laten varen om zijn familie en hun restaurant te redden. "Text Me Back" trekt GLDSTN's aandacht.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers