Mildred Pierce

Mildred Pierce

De jaren dertig. Mildred Pierce is een alleenstaande moeder die haar leven in eigen handen neemt door een succesvolle zaak uit de grond te stampen. Maar haar arrogante dochter en enkele liefdesperikelen bedreigen haar geluk.

Afleveringen

5 afleveringen

Mildred Pierce en haar man hebben ruzie. Hij verlaat het huis om niet meer terug te keren. Mildred heeft twee jonge dochters en moet een manier vinden om geld in het laatje te brengen.
De klanten zijn dol op de taartjes die Mildred bakt. Algauw begint ze ook aan andere restaurants te leveren. Veda komt erachter wat haar moeder voor de kost doet en reageert geschokt.
Mildred krijgt een afschuwelijke klap te verwerken en vlucht in haar werk. De opening van haar eigen restaurant is een ongezien succes. Zelfs Veda lijkt enthousiast, ook wanneer Monty opdaagt.
Het is 1937 en Mildred Pierce is inmiddels een succesvolle zakenvrouw. Ze plant weldra de opening van een derde restaurant. Veda is uitgegroeid tot een knappe jonge vrouw.
Mildred blijft trachten om tot een verzoening te komen met haar dochter Veda, maar met weinig succes. Ondertussen ontpopt Veda zich tot een succesvolle sopraan.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers