Mildred Pierce

Mildred Pierce

De jaren dertig. Mildred Pierce is een alleenstaande moeder die haar leven in eigen handen neemt door een succesvolle zaak uit de grond te stampen. Maar haar arrogante dochter en enkele liefdesperikelen bedreigen haar geluk.

Afleveringen

5 afleveringen

1. Aflevering 1

Mildred Pierce en haar man hebben ruzie. Hij verlaat het huis om niet meer terug te keren. Mildred heeft twee jonge dochters en moet een manier vinden om geld in het laatje te brengen.

2. Aflevering 2

De klanten zijn dol op de taartjes die Mildred bakt. Algauw begint ze ook aan andere restaurants te leveren. Veda komt erachter wat haar moeder voor de kost doet en reageert geschokt.

3. Aflevering 3

Mildred krijgt een afschuwelijke klap te verwerken en vlucht in haar werk. De opening van haar eigen restaurant is een ongezien succes. Zelfs Veda lijkt enthousiast, ook wanneer Monty opdaagt.

4. Aflevering 4

Het is 1937 en Mildred Pierce is inmiddels een succesvolle zakenvrouw. Ze plant weldra de opening van een derde restaurant. Veda is uitgegroeid tot een knappe jonge vrouw.

5. Aflevering 5

Mildred blijft trachten om tot een verzoening te komen met haar dochter Veda, maar met weinig succes. Ondertussen ontpopt Veda zich tot een succesvolle sopraan.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks