Mike Judge Presents: Tales from the Tour Bus

Mike Judge Presents: Tales from the Tour Bus

Animatiereeks die enkele van de opvallendste figuren uit de Amerikaanse countrywereld belicht.

Afleveringen

8 afleveringen

Deze aflevering belicht Johnny Paycheck, wiens leven werd bepaald door drugs, alcohol en juridische problemen.
Maak kennis met Jerry Lee Lewis, die zichzelf graag The Killer noemde, vetes had met andere wereldsterren en heus schandaal veroorzaakte.
George Jones en Tammy Wynette werden het eerste power-koppel in de countrygeschiedenis. Ze leken perfect, maar achter de schermen was niet alles rozengeur en maneschijn.
Wapengeweld, vergiftiging, alcohol en bedrog deden het huwelijk van Jones en Wynette de das om. Maar hun muziek was voor de eeuwigheid.
Billy Joe Shaver had geen gemakkelijke jeugd, maar ondanks al zijn tegenslagen heeft hij het toch gemaakt in de countrywereld.
De opkomst van outlaw-countrymuziek en zijn geliefde rebel, Waylon Jennings. Hoe hij de dood meerdere malen bedroog en de countrywereld stormenderhand veroverde.
Het succes van Waylon Jennings, de raadselachtige 'man met de zwarte hoed', die zijn eigen weg ging en hielp de outlaw-beweging van de countrymuziek te creëren.
Het weinig bekende verhaal van singer-songwriter Blaze Foley, een regelbreker in de countrymuziek wiens leven en carrière tragisch werden beëindigd, maar niet voordat hij een hymne schreef voor alle leeftijden.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks