Middenkost Post

Middenkost Post

Een regenwolk werkt samen met een schipbreukeling en een magische walrus. De drie vormen samen de Middenkost Post - de gekste en meest sympathieke postdienst op Berg Middenkost.

Afleveringen

20 afleveringen

De eerste brief die de Middenpost Kost bezorgt is direct een flinke uitdaging. - Om het schip te redden, moet Parker alle klusjes doen, terwijl Parker net heeft ontdekt dat klusjes niet wollekies ding zijn.
Als Angus Burt per ongeluk weggooit, proberen hij en Parker hem terug te krijgen. - Als Parker en Russell Angus storen tijdens zijn vrije zondag, zet hij ze de deur uit en denkt Parker dat hij nooit meer terug mag komen.
De burgemeester lokt een post-strijd uit tussen de Postbot 3000 en Angus, Parker en Russell. - Parker heeft last van nachtdonders. Door de nachtmerries voelt wollekie zich een slechte wolk. Angus helpt wollekie van de nachtdonders af.
Als Lily een Smartzuiger uitvindt die de winkel voor haar schoonhoudt gaat het nogal mis en creëert ze per ongeluk een monster. - Angus is zijn geluksmutsje kwijt waardoor hij de post niet durft te bezorgen en in een grote baby verandert.
Parker verliest per ongeluk één van Russell's tanden en probeert dat te verhullen zodat Angus er niet achter komt. - Op Gratis Tost Dag bij de Middenkost Tost doet Parker er alles aan om Angus van zijn vakantie te laten genieten.
Parker's nieuwe vriendje blijkt een kabouter te zijn die het goud aan het einde van Parker's regenboog wil hebben. - Als Parker liefdesbrieven vindt die door Angus zijn geschreven, gaat het wolkje op zoek naar degene voor wie ze bedoeld zijn.
Parker maakt waterijsjes voor iedereen en komt erachter dat 'nee' zeggen soms heel belangrijk is. - Parker en Angus bezorgen een pakketje bij een griezelige oude vrouw in het Middenkost Bos, die misschien wel een heks is!
Parker geeft voor het eerst een slaapfeestje en schakelt Angus in om dat zo leuk mogelijk te maken. - Parker en Angus doen er alles aan om Russell een bad te geven voor haar stank echt schade aanricht.
Angus probeert de enige hond voor zich te winnen die hem niet mag, Jelly. - Parker doet zo weinig op zijn vrije dag dat de wolk ineens geen wolk meer is.
Parker maakt vrienden tijdens een familievakantie met Angus en Russell. - Angus en Parker doen mee aan een Tostwedstrijd georganiseerd door Juffrouw Pam in de Middenkost Tost.
Als het schip van Angus geraakt wordt door de ballon van Ariel, barst de concurrentie los tussen de twee. - Als er een sneeuwstorm losbarst en Angus vast komt te zitten op het schip met een spin, blijkt hij een spinnenfobie te hebben.
De berg krijgt bezoek van een beroemde rapper en Parker blijkt precies te zijn wat hij nodig heeft. - Na het bezorgen van de post in Paarserijn ontdekken de vrienden een verstekeling en Parker staat erop de Baby Reggie naar huis te brengen.
Als Parker een prijs krijgt voor Wolk van de Maand, laat de nimbus zich een beetje meeslepen door het succes. - Parker veroorzaakt een probleem in de badkamer en belt een loodgieter. Dat blijkt een vermomde Ryan te zijn.
Op Halloween vertelt de Middenkost Post Crew elkaar griezelverhalen om door een stroomstoring heen te komen. - Burgemeester Peeve en de Middenkost Post strijden tegen elkaar met rivaliserende pompoenen in een jaarlijkse pompoenwedstrijd.
Parker komt erachter dat de postdrone die de wolk ooit per ongeluk verwoest heeft terug is gekomen om wraak te nemen. Parker, Lily en Burgemeester Peeve besluiten samen te werken om de Zombie Postdrone voor eens en altijd tegen te houden.
Parker probeert de meest nukkige vrouw op Berg Middenkost op te vrolijken. - Parker, Angus en Russell moeten de S.S. Standvast redden uit de handen van een stel piraten.
Parker en Lily dalen af in 't Oude Stinkgat om Angus te redden. - Parker moet een snel verouderende Angus redden uit de buik van Russell.
Als de Kerstman gewond raakt, helpen Parker, Angus en Russel om alle cadeautjes te bezorgen. - De Kerstman en Angus worden gevangen genomen door Burgemeester Peeve en het is aan Parker om Kerstmis te redden.
Parker ontdekt een lichaamshaar en de wolk neemt aan dat dit betekent dat het tijd is om volwassen te worden! - Tijdens een afspraak bij de tandarts herinnert Parker zich ineens hoe de S.S. Standvast ooit op berg Middenkost verzeild raakte.
Als een valse gifwolk Berg Middenkost teistert, is het aan Parker om de berg te redden. - Parker raakt geobsedeerd door het sausje Ranch.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks