Meisje van Plezier

Meisje van Plezier

Een huisvrouw komt er met haar twee kinderen alleen voor te staan nadat ze in de steek is gelaten door haar man. Die is er vandoor met haar halfzus. Ze gaat daarop aan de slag als luxe callgirl.

Afleveringen

8 afleveringen

Het is drie maanden na de schietpartij op het schoolplein en de rechtszaak van Meryem houdt iedereen bezig, vooral Patricia. Lina gaat op kamers en de spanning tussen Remco en Nadine groeit.
Nadine en Remco proberen hun gevoelens te ontlopen. Remco voelt zich niet goed na het vertrek van Sander en wil het roer omgooien. Xanna krijgt een kans op haar werk die het vertrouwen van Nadine kan schaden.
Nadine's affaire met Remco wordt serieuzer en begint hun echte leven te beïnvloeden. Nadine ontwikkelt een band met een bijzondere klant. Willem krijgt slecht nieuws.
Nadine is bang voor haar gevoelens voor Remco. Ze zoekt afleiding en brengt een weekend met Daan door. Het nieuws van Mike domineert de roddelpagina's. Patricia bijt zich vast in haar zoektocht naar Sander.
Remco wil zijn relatie met Nadine openbaar maken, maar Nadine twijfelt vanwege de complexe situatie. Patricia spoort Sander op in het buitenland. Xanna maakt zich zorgen om haar relatie met Remco en gaat op onderzoek uit.
De familie is in rouw en allerlei spanningen komen naar boven. Nadine zoekt steun bij Daan en ontdekt dat een journalist haar op het spoor is gekomen. Remco's gevoelens voor Nadine zijn nog niet verdwenen.
Xanna is jarig en nodigt iedereen uit, ook Nadine en Daan. Daan begint moeite te krijgen met de leugens van Nadine. Terwijl Patricia's relatie met Nadine steeds slechter wordt, zint Xanna op wraak.
Nadine zit in de put en wil op reis. Remco en Xanna worden afzonderlijk geconfronteerd met hun acties en de status van hun relatie. Nadine moet een keuze maken die haar leven om kan gooien.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers