Matroesjka's

Matroesjka's

Een bende Belgische vrouwenhandelaars ronselt in Oost-Europa en Thailand meisjes om ze in België te laten werken als prostituees. De meesten komen terecht in de beruchte Antwerpse stripclub Studio 69.

Afleveringen

10 afleveringen

Aflevering 1

Wanneer de Antwerpse vrouwenhandelaars Ray Van Mechelen en Eddy Stoefs na drie jaar uit de gevangenis worden vrijgelaten, ontdekken ze dat hun voormalige zakenpartner, Jan Verplancke, met al hun spaargeld naar Thailand is vertrokken. Hij runt daar een stripclub. Van Mechelen en Stoefs reizen meteen naar Pattaya.

Aflevering 2

Bob Sels krijgt in Antwerpen Oekraïense vrouwenhandelaars op bezoek. Hij wijst hun voorstel af. De volgende nacht wordt de Pussycat kort en klein geslagen en worden de nieuwe meisjes Nastya en Sveta ontvoerd. Sels zoekt hulp bij Ray Van Mechelen, maar die toont zich weinig enthousiast. Eddy Stoefs wil niet weg uit Pattaya tot Jan Verplancke hem alle schulden heeft terugbetaald.

Aflevering 3

In Pattaya wordt de T&A-stripclub na de brand in het naburige hotel gesloten door de politie. De Gallaghers verdenken Jan Verplancke ervan voor eigen rekening meisjes te exporteren naar België. Ray Van Mechelen reist naar Kiev om er samen met de Oekraïense vrouwenhandelaar Maksim Morozov meisjes te rekruteren voor Bob Sels.

Aflevering 4

Waar is Ray Van Mechelen? Niemand heeft hem nog gezien in Thailand. Feit is wel dat Jan Verplancke en Eddy Stoefs halsoverkop zijn teruggekeerd naar Antwerpen. Verplancke geeft Bob Sels de helft van zijn voorschot terug en vertelt dat hij er niet op moet rekenen dat er tegen volgende week Thaise meisjes geleverd worden.

Aflevering 5

Sveta is na een reis van drie dagen terug in Transnistrië. Ze heeft helemaal niets verdiend in België, maar dat weegt niet op tegen het rotte gevoel waarmee ze kampt. Ook Thip en Pat zijn doodongelukkig. Ze worden dagelijks misbruikt door de broers Belis en willen zo snel mogelijk weg van de boerderij. Jan Verplancke reist naar Bulgarije om er zo goedkoop mogelijk nieuwe meisjes te kopen.

Aflevering 6

Danny herstelt in het ziekenhuis van het bezoekje van de knokploeg van Morozov. Bob Sels beseft nu dat het de Oekraïense vrouwenhandelaar menens is om de controle over het Antwerpse prostitutiemilieu te verwerven en hij grijpt naar de grote middelen.

Aflevering 7

Jan Verplancke en Tony Grooven keren zonder meisjes en zonder geld terug uit Bulgarije. Het geduld van Bob Sels is op. Hij geeft Verplancke een week de tijd om tien andere meisjes te vinden of hem alle onkosten terug te betalen. Bob Sels heeft zijn zinnen gezet op de Kama Sutra. Paul Van Os denkt er echter niet aan zijn stripclub te verkopen.

Aflevering 8

Jan Verplancke is terug uit Roemenië en levert Bob Sels een groep jonge maar zeer opstandige zigeunermeisjes. Esther wordt opgepakt door de zedenpolitie en ontdekt zo dat Inesa als informante voor de politie werkt. Ze ruikt geld en probeert Inesa te chanteren. Nastya wordt door Eddy Stoefs gestraft wanneer ze een klant weigert in de Pussycat.

Aflevering 9

Jan Verplancke en Eddy Stoefs voelen er weinig voor om Danny te helpen met het lijk van Esther. Nu Inesa weet dat zij de moordenaars zijn van Ray Van Mechelen, hebben ze zelf meer dan zorgen genoeg. In de Pussycat krijgt Alyona slecht nieuws. De kankercellen zijn bij haar zusje, Dasha, teruggekeerd en het meisje is met spoed opgenomen in het ziekenhuis van Kiev.

Aflevering 10

Tony heeft de brandkast van Bob Sels leeggehaald en is met Nastya naar Tiraspol in Transdniestr gereisd. Sveta is allesbehalve blij met de komst van een lid van de bende Sels. Ze is er zeker van dat haar vriendin gevaar loopt en ze overtuigt Nastya om met haar zoontje onder te duiken.
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers