Mare of Easttown

Mare of Easttown

Een detective probeert in een klein stadje in Pennsylvania een moord te onderzoeken terwijl ze ook probeert te vermijden dat haar leven in elkaar stort.

Afleveringen

7 afleveringen

Detective Mare Sheehan blaast nieuw leven in een oude verdwijningszaak. Ondertussen smeedt ze een band met Richard, een nieuwkomer in de stad.

2. Fathers

Mare ondervraagt verdachten en verwelkomt detective Colin Zabel, die haar moet helpen, op koele wijze.
Nieuwe bewijzen leiden Mare en Zabel naar een verrassende verdachte. Ze krijgt ook advies van Richard over Carrie en ze draagt de gevolgen van haar pogingen om haar familie te beschermen.

4. Poor Sisyphus

Mare moet zich koest houden tijdens het onderzoek. Colin zet druk op een lokale priester. Een anoniem telefoontje zorgt voor hoop.

5. Illusions

Tijdens een therapiesessie legt Mare de strijd van haar familie met mentale problemen bloot. Lori probeert meer te weten te komen over de woedeuitbarsting van haar zoon.
Na haar heldhaftige reddingsactie, wordt Mare wakker in het ziekenhuis. Ze komt tot het pijnlijke besef dat haar vriend en collega overleden is. Eens ze uit het ziekenhuis is, gaat ze terug op onderzoek en komt ze tot een schokkende conclusie.

7. Sacrament

Seizoensfinale. Mare zit de hoofdverdachte op de hielen. Kan ze de moordenaar op tijd vatten of eindigt haar onderzoek in een tragedie?
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks