Mad Dogs

Mad Dogs

Een groep vrienden trekt naar Belize om het pensioen van een oude makker te vieren, maar ze belanden al snel in een web van verraad, leugens en moord.

Afleveringen

10 afleveringen

Wanneer een groep veertigers bijeenkomt in Belize om er het vervroegde pensioen van een van hen te vieren, doen er zich een aantal vreemde gebeurtenissen voor. Er komen donkere geheimen aan het licht, misleiding én moord!
De mannen komen bijeen om het vermiste jacht op te sporen. Maar een onverwachte ontmoeting met Zweedse drugdealers en een mysterieuze sportzak die aan een kartel toebehoort, compliceren de zoektocht...
De deadline om de boot terug te brengen verstrijkt bijna. De mannen ondervinden veel moeite om het hoofd te bieden aan verschillende complicaties, waaronder een politieonderzoek, het lijk van hun vriend en de terugkeer van de moorddadige Cat
Na een mislukte trip naar de Amerikaanse ambassade besluiten de Mad Dogs om te overnachten in een villa. Ze worden er echter omsingeld door vijanden, komen zonder voedsel en water te zitten én worden geconfronteerd met hun duistere verleden.
De vier mannen proberen Belize te ontvluchten met behulp van een ambitieuze ambassademedewerker. De reis drijft de spanning tussen de vrienden ten top wanneer ze geconfronteerd worden met de unieke maar gevaarlijke dieren in het land.
De emoties laaien hoog op wanneer de mannen vast komen te zitten in een internationale quarantaine. Ze worden gedwongen om zich te verzoenen met de daden uit hun verleden, terwijl ze wachten op levensveranderende testresultaten...
De Mad Dogs zijn verspreid en uit elkaar gedreven. Ze dienen hun persoonlijke wensen af te wegen tegen de levens van hun vrienden, wanneer ze het ontbrekende geld terug trachten te vorderen om de gekidnapte Joel opnieuw vrij te krijgen.
Aaron, een charismatische ondernemer, belooft om de jongens terug naar huis te brengen als ze instemmen om deel te nemen aan een mysterieuze en gevaarlijke missie waar zowel Lawrence, Jesus als de tas boordevol euro's bij betrokken zijn...
De mannen beginnen aan hun tocht door de jungle, maar ze ontdekken dat Jesus én hun missie helemaal anders uitdraaien. De spanningen lopen hoog op tussen Lawrence en Aaron. Een mysterieus figuur stelt vragen over de jongens.
Joel haast zich om onopvallend de missie van Jesus af te ronden. Gus en Cobi rekenen af met de autoriteiten. Lex ondergaat een operatie. De mannen ondernemen een finale poging om voorgoed weg te vluchten.
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers