Luck

Luck

California's Santa Anita Park is een monument voor de paardenraces. Een plaats waar trainers, jockeys, gokkers en criminelen allemaal iets op het spel hebben staan.

Afleveringen

9 afleveringen

Ace wordt uit de gevangenis vrijgelaten. Hij wordt opgewacht door Gus. Die brengt Ace op de hoogte van wat er zoal gaande is bij de paardenraces. Aan de renbaan maken vier verpauperde spelers zich op om een gokje te wagen.
Ace heeft een afspraak met zijn reclasseringsambtenaar. Hij is al op zoek naar een investeerder die als uithangbord kan dienen voor zijn nieuwste onderneming. Jerry laat zich aftroeven tijdens een spelletje poker waarmee veel geld gemoeid is.
Ace krijgt onverwachts bezoek en maakt kennis met een vrouw die zorgt voor afgedankte volbloedpaarden. De ambitieuze Nathan krijgt van Ace een unieke kans aangeboden. Jockey zet zijn gezondheid op het spel in een poging om af te vallen.
De beginnende jockey Rosie Shanahan maakt een enorme entree. Samen met de volbloed Getting Up Mornin' van Walter Smith slaagt ze erin om een onmogelijk geachte achterstand in te lopen. Met Jerry gaat het minder goed, hij blijft geld verliezen.
Ace krijgt te horen dat Gus zijn Ierse paard Pint of Plain zal laten racen en eist dat Escalante een meer ervaren jockey dan Leon inzet. Kagie is op zoek naar geld. Iedereen trekt naar de renbaan om de race van Pint of Plain mee te maken.
Ace heeft een voorstel om een deel van de renbaan te kopen. Israel krijgt geld aangeboden om als spion te gaan werken. Escalante zet zijn plannen met Mon Gateau door ondanks het feit dat de paarden net een aardbeving hebben meegemaakt.
Ace en Claire bezoeken een boerderij waar gepensioneerde renpaarden worden verzorgd. Jerry tracht wat te verdienen aan een pokertoernooi. Walter is overtuigd dat Gettin' Up Mornin' zijn paard is en moet besluiten welke jockey hem mag berijden.
Ace elimineert Smythe, DiRossi en Cohen uit de deal. Smythe heeft echter andere plannen. Walter laat zijn paard Getting Up Mornin' deelnemen aan de $1 million Western Derby. Een ongeluk in de stallen brengt de zwangerschap van Jo in gevaar.
Twee toppaarden, 'Colts', staan tegenover elkaar in een miljoenenrace. Ace krijgt onverwacht bezoek. De moeder van Renzo sluit zich aan bij de 'Degenerates' om hun paard in actie te zien in zijn belangrijkste race tot nog toe.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks