Love Island Rewind

Love Island Rewind

De ultieme guilty pleasure gaat weer beginnen: Een heel nieuw seizoen van Love Island staat voor de deur! Bij wijze van voorproefje blikken we met oud Islanders terug op hun liefdesavonturen in de villa.

Afleveringen

5 afleveringen

We trappen de serie af met het winnende koppel van seizoen 2: Joan en Mert. Een prachtig stel om te zien! Maar was het liefde op het eerste gezicht? De twee tortelduifjes vormden in elk geval vanaf het begin een ijzersterk koppel in de villa.
Ze maakte furore als de allereerste bombshell op Love Island! En schreef met haar spectaculaire entree in de villa absoluut geschiedenis. In deze Love Island Rewind: het verhaal van Fabienne!
Dit liefdeskoppel leek aanvankelijk dolverliefd en zielsgelukkig samen: Remco en Imen. Een perfecte match dachten ook al hun vriendjes in de villa. Er werd zelfs gesproken over houden van. Maar niets bleek minder waar!
Deze Vlaamse Schone werd op dag een zonder enige twijfel door Giuliano verkozen om een liefdeskoppel te vormen. Het plaatje klopte in elk geval aan de buitenkant. De eerste dagen samen in de villa leken ze wel een getrouwd stel.
Eilish en Gianni kwamen los van elkaar als bombshell de villa binnen. Single, maar wel tegelijk! Met als doel de andere Islanders het hoofd en het hart op hol te brengen. Een ding mochten ze op dat moment nog niet: Samen een koppel vormen!

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers