Looking

Looking

'Looking' is een tragikomische serie van HBO. De serie gaat over drie homo's in San Francisco en wordt nu al de homo-versie van het door Lena Dunham bedachte Girls genoemd.

Afleveringen

10 afleveringen

Patrick,Agustin en Dom verblijven in het vakantiehuisje van Lynn aan de Russian River.
Na het ophalen van herinneringen uit hun kindertijd besluiten Kevin en Patrick, naast hun lopende werk, een gay gaming app te ontwikkelen. Patrick panikeert wanneer hij een kleine huiduitslag ontdekt. Dom verkent een restaurantlocatie.
Patrick maakt zich op voor zijn eerste officiele overnachting bij Kevin. Die heeft echter ook beloofd dat hij Doms rugbymatch zou bijwonen, hoewel hij eigenlijk niet wil dat Patricks vrienden te weten komen dat hij en Patrick iets hebben.
Terwijl hij probeert uit te vissen of hij en Richie nog vrienden kunnen zijn, begint Patrick zijn relatie met Kevin in vraag te stellen. Agustin krijgt inspiratie door samen met Eddie een dagje door te brengen in het opvangcentrum.
Tijdens een uitstapje naar San Leandro, ziet Patrick waar Richie destijds opgroeide. Hij krijgt eindelijk de kans om zich te verontschuldigen. Wanneer Agustin verneemt dat Eddie ziek thuis zit, besluit hij hem te bezoeken.
Patrick organiseert een Halloweenfeestje, maar zijn oude en potentiƫle nieuwe liefdes blijken nefast voor de feestvreugde. Agustin stelt voor dat Eddie na het feestje bij hem blijft slapen, maar Eddie wil niet te overhaast te werk gaan.
Na een onverwacht sterfgeval in de familie reizen Dom en Patrick samen met Doris naar haar geboortedorpje Modesto. Daar zoeken ze een paar oude pleisterplaatsen op en wonen ze een emotionele begrafenis bij.
Patrick popelt om samen met Kevin zijn nieuwe game-app te presenteren op Gaymer X. Maar is zijn standje wel 'sexy' genoeg? Dom toont Doris en Malik hoe het gesteld staat met zijn 'restaurantje'.
Patrick brengt een dagje door met zijn moeder en zuster. De vriendschap tussen Doris en Dom wordt bedreigt door geldproblemen.
Seizoensfinale. Patrick doet een ontdekking die hem in vraag doet stellen wat hij nu eigenlijk echt van een relatie verlangt. Malik zet Dom ertoe aan om zijn geschil met Doris bij te leggen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks