Looking

Looking

'Looking' is een tragikomische serie van HBO. De serie gaat over drie homo's in San Francisco en wordt nu al de homo-versie van het door Lena Dunham bedachte Girls genoemd.

Afleveringen

8 afleveringen

1. Looking for Now

Looking is een nieuwe serie over drie dertigers in San Francisco. Deze recht-voor-de-raapse kijk op wat het betekent om tegenwoordig homo te zijn, draait rond drie goede vrienden.
Tijdens de verhuizing van Agustins inboedel naar Franks huis in Oakland vragen Agustin en Dom zich af of Patrick wel in staat is tot een terloopse seksuele relatie, ondanks zijn beweringen dat hij het zoeken naar een vaste vriend beu is.
Tijdens de lancering van een videogame aan boord van een vliegdekschip maken Patrick en zijn collega Owen kennis met Owen, een homofiele Brit die Patricks nieuwe baas blijkt te zijn.
Tijdens een zondags relatiepraatje op kantoor groeit er iets tussen Patrick en Kevin. Een telefoontje van Kevins vriend gooit echter roet in het eten.
Patrick belt naar kantoor om te laten weten dat hij ziek is, zodat hij een dagje kan doorbrengen met Richie.
Dom geeft een feestje voor zijn 40ste verjaardag. Patrick probeert zijn zenuwen in bedwang te houden, het is de eerste keer dat zijn vrienden Richie ontmoeten. Lynn organiseert een etentje om Dom voor te stellen aan potentiele investeerders.
Patrick is nerveus voor de eerste ontmoeting tussen Richie en zijn familie op de bruiloft van zijn zus. Agustin is onzeker over zichzelf en stapt uit de kunsttentoonstelling. Dom negeert het advies van Lynn.

8. Looking Glass

Bij de opening van het restaurant van Dom verschijnen Patrick en Agustín. Lynn heeft dan weer een verrassende partner meegenomen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks