Little Britain USA

Little Britain USA

Nieuwe en vertrouwde personages uit de Little Britain-reeks nemen de Amerikaanse maatschappij op de korrel ik hilarische sketches.

Afleveringen

6 afleveringen

Britse toeristen Lou en Andy checken in bij hun hotel in Mississippi. Carol helpt een jonge patiënt inchecken voor een operatie. Mildreds kleinzoon ontdekt dat zijn oma veel drugs heeft geprobeerd.
Vicky wordt op kamp gestuurd. De ziekenhuis receptioniste Carol ergert zich aan een Amerikaans echtpaar. Mildred laat haar ware aard zien aan haar kleinzoon. Brian herkent de tekenen niet die zijn vrouw ertoe brachten van hem te scheiden.
De ontmoeting van de president met zijn Franse ambtgenoot wordt onderbroken door een jaloerse Sebastian. Vicky Pollard lucht haar hart tijdens een therapiesessie in het trainingskamp. Een mannentoiletbediende protesteert, te veel.
Lou en Andy zoeken naar een wonder in een kerk in Mississippi. Ellie Grace wordt ingestopt voor de nacht. Vicky Pollard wordt betrapt op roken tijdens het trainingskamp. Een genodigde wenst dat hij het gezicht van zijn ober kon vergeten.
Emily wordt gearresteerd en ondervraagd. Linda beledigt een dwergstudent terwijl ze vraagt naar zijn opstel. Vicky probeert uit het kamp te breken. Senator David White en zijn vrouw houden een persconferentie over een homoseksuele escapade.
Ellie Grace keert de tafel tegen haar moeder voor haar eerste logeerpartij. Een herstellende Vicky Pollard vindt een nieuwe stem. Nog een Amerikaanse senator verontschuldigt zich voor een indiscretie op het vliegveld.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks