#LikeMe

#LikeMe

#LikeMe is een Vlaamse VRT-fictiereeks vol zang en dans en volgt de avonturen van een groep tieners op de middelbare school.

Afleveringen

13 afleveringen

1 september, de aanvang van een nieuw schooljaar. Caroline Timmers start hier al nieuwe leerling, nadat ze noodgedwongen moesten verhuizen van hun woonplaats in de Ardennen naar Antwerpen. Een serieuze verandering voor Caroline.
Een aantal weken zijn verstreken en Caro heeft langzaam maar zeker de weg op haar nieuwe school gevonden. Yemi en Kyona zijn twee goeie vrienden geworden, maar er is iets dat Caro desondanks nog steeds voor iedereen achterhoudt, nl. dat haar mama ernstig ziek is.
Nieuwe bondscoach Olivier bezoekt de school, wat resulteert in heel wat nervositeit bij iedereen en niet in het minst bij directeur Wolfs. Caro heeft het gevoel dat Botty een wel heel vervelend geheim heeft.
Op Peter zijn nieuwe baan loopt het niet zoals gehoopt. Maar ook Camille krijgt het zwaar te verduren wanneer ze een bezwarende foto ziet van Vince en Caro. Ze zweert wraak, want niemand komt tussen haar en Vince.
Caro vermoedt dat Ruben niemand minder dan Botty is, wat al snel zorgt voor heel wat awkward momenten en misverstanden. Alles is terug goed tussen Camille en Vince, maar haar jaloersheid blijft wel de kop opsteken.
Een mysterieus iemand stalkt een nietsvermoedende Camille. Ondertussen proberen Caro, Vince en vele anderen een rol te bemachtigen in het schooltoneel. Camille haar jaloersheid bereikt een hoogtepunt.
Jaloezie, ruzie, romantiek en heel veel drama in aanloop naar de voorstelling van het theaterstuk. Vince en Caro spreken af om hun tekst in te studeren, maar niet iedereen is daar blij mee.
De spanning is te snijden, want na het vele repeteren is het eindelijk zover: premièreavond. De ouders van Vince brengen wat extra drama mee naar school. Andere ouders komen dan weer niet opdagen. En de bewogen avond eindigt noodlottig.
Iedereen maakt zich enorme zorgen om Caro. Haar vrienden zetten dan ook alles op alles om haar bij te staan in een zeer moeilijke periode. Anderen komen dan weer tot inzicht, waardoor belangrijke beslissingen worden genomen.
Camille haalt alles uit de kast om iedereen te charmeren, maar wat is ze van plan? En wie is het toch die haar het leven zuur maakt? Caro geeft na lange tijd toe en besluit terug contact op te nemen met de geheimzinnige Ruben.
Camille probeert te achterhalen wie haar stalkt. Ondertussen wordt op school alles in gereedheid gebracht voor het eindejaarsbal. Maar wil Caro wel gaan nu alles lijkt tegen te zitten?
De avond van het bal. Zal Caro eindelijk te weten komen wie de mysterieuze Ruben is? En wie zal er gekroond worden tot koning en koningin? En wat voert Kyona in haar schild?
De laatste schooldag van een bewogen schooljaar. Na alles wat er op het bal gezegd is, zal niemands leven meer hetzelfde zijn. Caro en Peter hebben een moeilijke beslissing genomen en het is tijd om afscheid te nemen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks