Like Monica

Like Monica

Monica Geuze geeft ons een intiem kijkje in haar leven. Er verandert veel voor deze vlogster, presentatrice en actrice, zowel op zakelijk gebied als privé.

Afleveringen

8 afleveringen

Ex-vriend Lars is verhuisd naar Zuid-Korea, waardoor Monica de volledige zorg heeft over hun dochtertje, Zara-Lizzy. Monica werkt intussen hard aan haar carrière, blijft druk in de weer met haar vriendinnen en is weer begonnen met daten.
De prille relatie met Monica's nieuwe liefde lijkt steeds serieuzer te worden. Ook wil ze haar huis verbouwen, maar dan moet ze knopen doorhaken. Na een periode van ruzie lijkt de relatie met ex-vriend Lars langzaam beter te worden.
Monica's ex Lars komt terug naar Nederland en wordt na lange tijd herenigd met zijn dochtertje. Ondertussen geniet Monica van een weekendje Londen met haar BFF Danique, en loopt het plan van broertje Matthijs om Monica te verrassen in de soep.
Monica en Lars besluiten de strijdbijl te begraven en gaan samen met Zara-Lizzy, opa en oma naar de geitenboerderij. Met haar verjaardag in het vooruitzicht besluit Monica dat het tijd is om broertje Matthijs aan haar date voor te stellen.
Tijdens de quarantaineperiode staan Monica's dagen in het teken van dochtertje Zara-Lizzy. Daarnaast belandt haar ontluikende liefde met Robbert in een snelkookpan én is Monica bezig met het opzetten van een eigen cosmeticalijn.
Monica gaat met haar zwangere vriendin Danique mee naar een pretecho. Kiana neemt Monica mee naar de motorcrossbaan. De slechte weersvoorspelling zorgt ervoor dat de babyshower voor Danique in het water dreigt te vallen.
Voor het eerst sinds de coronacrisis staat er weer een fotoshoot op de planning, maar het is vooral de babyshower voor Danique die Monica bezighoudt.
De verjaardag van Zara-Lizzy wordt gevierd. Lars zorgt voor een leuke verrassing. Monica krijgt voor het eerst de stijl van haar cosmeticalijn te zien en geeft een feest ter ere van haar 25e verjaardag.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks