Last Week Tonight with John Oliver

Last Week Tonight with John Oliver

John Oliver neemt op zijn eigen messcherpe manier de actualiteit onder de loep en ontleedt het nieuws met zijn welgekende satirische precisie.

30 afleveringen

Het Verenigd Koninkrijk zou volgende maand officieel uit de Europese Unie kunnen stappen, wat een enorme verandering zou betekenen met enorm schadelijke gevolgen.
Helderzienden is iets leuks om over te praten. Maar John Oliver heeft het over het alarmerende feit dat 4 op de 10 geloven in helderzienden (volgens een onderzoek).
Automatisering is een ingewikkelde zegen. Het maakt ons leven gemakkelijker, maar het elimineert ook kansen op werk. In plaats van de kwestie tactvol aan te pakken, doet president Trump wat hij het liefste doet: anderen de schuld geven.
Robocalls zijn één van de meest vervelende dingen van het hebben van een mobiele telefoon. De laatste jaren zijn deze enorm toegenomen als gevolg van de vooruitgang van de technologie. Er moet een effectief beleid komen om dit te reguleren.
John behandelt de Nieuw-Zeelandse terroristische aanslag, en doet een lang stuk over de effecten van Public Shaming.
Het Mueller-rapport wordt eindelijk vrijgegeven. David Bernhardt heeft een verrassingsgast bij zijn bevestigings hoorzitting. John doet een deep-dive in de WWE-wereld-worstel-entertainment.
John bespreekt Trump die liegt, waarom Stephen Moore en Herman Cain verschrikkelijke keuzes zijn voor de federale reserve, Baltimore's burgemeester verwikkeld in een schandaal, echtscheidingsrechtbanken en de rampen van stacaravans.
John heeft het over de beruchte BREXIT, over het nieuws van de arrestatie van Julian Assange en hoe de media zich richt op zijn uiterlijk, over de opioïde crisis en onthult de grote spelers van deze crisis.
John vertelt het laatste nieuws over de Mueller-rapport en presenteert de liefdevolle saga van zijn anime alter ego dat vriendschap sluit met de Japanse lokale mascotte Chiitan.
John behandelt de domme KFC-reactie, schandalen van politici uit Aussie, de beste tv-reclame voor een advocaat ooit, de schattigste kikker ooit, en het hoofdonderwerp, en waarom de dodelijke injectie onmenselijk is.
John bespreekt de val van Poetin tijdens een hockeywedstrijd, de GOP-staten die extreme anti-abortuswetten aannemen, de Republikeinse tegenreactie tegen Alexandria Ocasio-Cortez's Green New Deal, en meer.
John bespreekt Amerika's systeem voor het onderzoeken van doden en werpt een blik op het Eurovisie Songfestival.
John behandelt de Amerikaanse miljardenindustrie voor medische hulpmiddelen, die niet beschikt over goed toezicht en noodzakelijke regelgeving. Hij legt ook het grote verschil uit tussen de termen "FDA approved" en "FDA cleared", en meer.
Een blik op het Gelijke Rechten Amendement en de kandidaten voor het premierschap van het Verenigd Koninkrijk.
John is verrukt over de vele wulpse lagen van Rep. Duncan Hunter's (R-CA) enorme corruptie schandaal. Hij legt ook de feiten achter het impeachment proces van Donald Trump uit en op welke manieren het zijn presidentschap zou kunnen beïnvloeden.
Het beklimmen van de Mount Everest is gevaarlijk populair geworden. Trump gaat bijna oorlog voeren met Iran.
De vaak brutale uitbuiting van arbeiders in gigantische pakhuizen die worden gebruikt of geëxploiteerd door e-commercebedrijven en ondernemingen als Amazon. Jared Kushner's vredesplan voor het Midden-Oosten.
In de nasleep van het aftreden van Theresa May wordt Boris Johnson de nieuwe premier van Groot-Brittannië. Ook treedt de omstreden gouverneur van Puerto Rico af na massale straatprotesten.
John bespreekt hoe gevangenisarbeid meer op gratis arbeid lijkt, de schietpartijen in Dayton en El Paso, de slechte week van de Britse premier en de keuze van Trump voor de functie van directeur van de nationale inlichtingendienst.
John behandelt de bizarre obsessie met het vestigen van onnozele nieuwe Guinness World Records van Berdimuhamedov (de president van Turkmenistan), Trump's laatste blunders, en meer.
In deze aflevering heeft hij het over de rol die gender en raciale vooroordelen kunnen spelen in medische behandelingen, Trump die Groenland wil kopen, de protesten in Hong Kong, en meer.
John bespreekt de wetgeving en het fillibusteren (het extreem lang rekken van redevoeringen, met het doel de behandeling van een wetsvoorstel te blokkeren of minstens te vertragen), en meer.
John heeft het over legale immigratie en corruptie bij Russische verkiezingen.
John bespreekt waarom bereidingsapotheken die medicijnen maken voor individuele patiënten grote problemen kunnen veroorzaken, en meer.
John legt de verontrustende geschiedenis, de wrede handhaving en de twijfelachtige resultaten uit van China's zeer omstreden, decennialange één-kind-beleid, en meer.
John legt uit hoe belangrijk de NWS is, waarom AccuWeather de controle wil overnemen met de hulp van Trump en waarom dat een gevaarlijk idee is en hoe Stupid Watergate II verder gaat met de arrestatie van Rudy Giuliani's Oekraïense medewerkers.
John legt uit hoe de abrupte beslissing van Trump om overhaast Amerikaanse troepen uit Syrië terug te trekken, de belangen, reputatie en bondgenoten van Amerika in de regio ernstig schaadt, en meer.
John geeft een korte update over 'Stupid Watergate II' en duikt dan in het hoofdonderwerp: de problemen met stemmachines.
Na het winnen van een juridische strijd over zijn aflevering 'Coal' met een aan Trump gelieerde steenkooldirecteur en John's reuzen eekhoorn, legt John Oliver uit hoe "SLAPP-pakken" zoals deze bedoeld zijn om publieke dissidentie te smoren.
John legt uit waarom ieders deelname aan de volkstelling van 2020 van cruciaal belang is voor het land en hoe de regering Trump de resultaten ervan in hun voordeel probeert te beïnvloeden. Ook, Chiitan en Chiijohn maken hun terugkeer.
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers