Last Week Tonight with John Oliver

Last Week Tonight with John Oliver

John Oliver neemt op zijn eigen messcherpe manier de actualiteit onder de loep en ontleedt het nieuws met zijn welgekende satirische precisie.

30 afleveringen

John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij het schietincident in Parkland en Zuid-Afrika onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij Trumps voorstel om leerkrachten te bewapenen en Justin Trudeau onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij de NRA en de staal- en aluminiumtarieven van Trump onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij bitcoin en International Women's Day onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij Mike Pence en de Russische verkiezingen onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij de Egyptische verkiezingen en de Executive Office for Immigration Review onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij Crisis Pregancy Centers en de Hongaarse verkiezingen onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij de bombardementen op Damascus en Homs plus belastingsontwijking door Amerikaanse bedrijven onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij de relatie tussen de VS en Iran onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij Rudy Giuliani en de senaatverkiezingen in West Virginia onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij Rudy Giuliani en de crisis in Venezuela onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij drugsklinieken en het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij Arkady Babchenko en ouderenzorg onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij de Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij China en de family separation policy van Trump onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij de Mexicaanse verkiezingen en een reclamespot van 7 Eleven onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij CRISPR en gensplitsing onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij ongewenste intimiteiten op de werkvloer en de beursgang van Facebook onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij openbare aanklagers in de VS en de rechtzaken van Paul Manafort onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij astroturfing, Unite the Right 2 en Laura Ingraham onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij de Trump-tarieven, Rudy Giuliani en Bob Katter onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij Brett Kavanaugh en het Internationaal Ruimtestation onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij Facebook in Myanmar en Brett Kavanaugh onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij Brett Kavanaugh en de VN-toespraak van Trump onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij Brett Kavanaugh en de Braziliaanse verkiezingen onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij de verdwijning van Kamal Khashoggi en de verkiezingen in Texas en Florida onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij de moord op Jamal Khashoggi en de bompakketten die naar belangrijke democraten werden gestuurd onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij de family separation policy van de Trumps en de midterm-verkiezingen onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij social media influencers en de Russische inmenging in de verkiezingen van 2016 onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij autoritarisme en de Brexit onder de loep.
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers