Last Week Tonight with John Oliver

Last Week Tonight with John Oliver

John Oliver neemt op zijn eigen messcherpe manier de actualiteit onder de loep en ontleedt het nieuws met zijn welgekende satirische precisie.

30 afleveringen

John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij Donald Trump en het Witte Huis onder vuur.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij de band tussen de VS en Rusland onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij de Affordable Care Act en de replacement proposals van de Republikeinen onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij het presidentschap van Trump en de soevereiniteit van Tibet onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij de Internationale Vrouwendag en de Wikileaks-lek over de CIA onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij deafluisterbeschuldigingen van Trump en het federale budget van de VS onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij cannabis in de VS, Brexit en de afluisterbeschuldigingen van Trump onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij de Amerikaanse raketaanval op het Syrische Shayrat en de beschuldigingen tegen Bill O'Reilly onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij de Franse presidentsverkiezingen en de Hitler-controverse rond Sean Spicer onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij Ivanka Trump, de Noord-Koreaanse raketproeven en het Turkse referendum onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij netneutraliteit in de VS en de Amerikaanse Health Care Act onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij het ontslag van FBI-directeur James Comey en Bill English onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij de banden van Trump met Rusland en de Comey-memo's onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij Trumps beslissing over het Klimaatakkoord van Parijs en de aanslag in Londen onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij de Britse verkiezingen en de getuigenis van ex-FBI-directeur James Comey onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij de Amerikaanse kolenindustrie en de American Health Care Act onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij de veiligheid van vaccinaties en de Trump-Comey-opnames onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij het reisverbod van Trump en lokaal nieuws onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij het reisverbod van Trumps ban van transgenders uit het leger en Anthony Scaramucci onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij de Amerikaanse grensbewaking en het presidentschap van Trump onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij de relatie van de VS met Noord-Korea en de Charlottesville-aanval onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij nucleair afval en het vertrek van Steve Bannon onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij de presidentiële gratie voor Joe Arpaio onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij Trumps onvrede met de NFL onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij forensisch bewijs en Puerto Rico onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij geconfedereerde monumenten onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij Harvey Weinstein en de veiligheidsproblemen bij Equifax onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij het National Flood Insurance Program en de Amerikaanse opiaatcrisis onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij stimulansen voor economische ontwikkeling en de tv-serie The Inspectors onder de loep.
John Oliver zet in zijn satirisch programma opnieuw het mes in de recente actualiteit. Ditmaal neemt hij het beleid van Donald Trump onder de loep.
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers