Last Week Tonight with John Oliver

Last Week Tonight with John Oliver

John Oliver neemt op zijn eigen messcherpe manier de actualiteit onder de loep en ontleedt het nieuws met zijn welgekende satirische precisie.

30 afleveringen

John heeft het over Antonin Scalia en het Hooggerechtshof, de problemen met de voedselveiligheid van Chipotle, stempassen en Steven Joyce, de minister van economische ontwikkeling van Nieuw-Zeeland.
John Oliver heeft het over de doodstraf, de sultan van Brunei, abortuswetten en de rassenongelijkheid in Hollywood.
John Oliver neemt de Egyptische economische crisis, de presidentscampagne van Donald Trump en de pogingen om Guantanamo te sluiten onder de loep.
John Oliver bespreekt de presidentsrace bij de Republikeinen, een interview van Gloria Steinem en de zogenaamde special-purpose districts.
John Oliver neemt de Amerikaanse presidentsverkiezingen, internationale vrouwendag, de Zwitserse dag van de zieken en het dispuut tussen Apple en de FBI onder de loep.
John heeft het over de laatste demonstraties in Brazilië, de voordracht van Merrick Garland voor het Hooggerechtshof en de muur die Donald Trump wil bouwen en hoe duur, ineffectief en nutteloos die zou zijn.
John Oliver bespreekt de nucleaire veiligheidstop, het nieuwe baseball-seizoen, de New York Yankees en fondsenwerving onder de loep.
John praat over het Panama-papieren lek, Alabama gouverneur seks schandaal, Krediet rapporten en hoe hun resultaten vals en onbetrouwbaar kunnen zijn.
John behandelt de Flint water crisis, de Böhmermann affaire, en Vladimir Poetin's call-in show.
In deze aflevering komen de bezoeken van Obama aan het Verenigd Koninkrijk en Saoedi-Arabië, de aanhoudende schuldencrisis in Puerto Rico en het Noorse beleid ten aanzien van asielzoekers allemaal aan bod.
John Oliver bespreekt de Amerikaanse en Filipijnse verkiezingen, de Noord-Koreaanse politiek en wetenschappelijke journalistiek.
John Oliver geeft een open uitnodiging aan Trump's PR-man alter ego "John Miller" uit de jaren '80 en brengt vervolgens verslag uit over het falen van het 911-telefoonsysteem.
John vertelt over de huidige economische crisis in Venezuela, het recente parlementaire incident van de Canadese premier Justin Trudeau en schetst de problemen rond de selectie van afgevaardigden bij voorverkiezingen en caucuses.
John legt documenten uit die zijn vrijgegeven in de lopende rechtszaak tegen één van Donald Trump's zakelijke ondernemingen, Trump University. In het hoofdartikel legt John de ins en outs en de transacties van de schuldkopersindustrie uit.
John Oliver richt zich op het navigeren door het complexe financiële labyrint van pensioenplannen, inclusief hints om door het doolhof te komen. Verder belicht hij de opkomende sociale media-oorlog tussen Hillary Clinton en Donald Trump.
Het belangrijkste thema van deze aflevering is het komende in/out referendum over de toekomstige status van het Verenigd Koninkrijk in de EU. John overdenkt beide kanten van de zaak.
John spreekt over Brexit en de aanpak van dopingkwesties door de leiding van de Olympische Spelen en over doping in het algemeen.
John heeft het onder andere over de Republikeinse Nationale Conventie, de benoeming van Boriss Johnson, het ongeoorloofd gebruik van liedjes in politieke campagnes en nog wat over Donald Trump.
John Oliver bespreekt de hoogtepunten van de Amerikaanse Democratische Partij conventie 2016.
John spreekt over de openingsceremonie van de Olympische Spelen en de ondergang van gedrukt nieuws.
John praat over de Amerikaanse verkiezingen en hoe auto kredietverstrekkers kwetsbare mensen kunnen vangen in de schulden.
John Oliver spreekt over de controverses rond de Olympische Spelen van Rio - in het bijzonder over Ryan Lochte -, het gebrek aan toezicht op Charter Schools en nog iets over Donald Trump.
John Oliver praat over de schandalen rond Donald Trump en Hillary Clinton.
John Oliver kijkt naar het politie-aansprakelijkheidssysteem. Hij praat ook over het eerste debat tussen Donald Trump en Hillary Clinton.
John heeft het over het detentiekamp Guantanamo Bay, de controverses rond Donald Trump en het hoofd van de Tsjetsjeense Republiek Ramzan Kadyrov.
John Oliver beschouwt derde partij kandidaten als potentiële presidenten.
John praat over opioïden, het laatste presidentiele debat en Donald Trump's liefdadigheidsfeest.
John Oliver behandelt de openbare scholen in de VS die steeds meer gesegregeerd zijn naar ras en klasse.
John Oliver heeft het onder meer over de legitimiteit van Multilevel marketing bedrijven die piramidevormig lijken.
John Oliver praat over de verkiezingsuitslag.
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers