Killer Siblings

Killer Siblings

Via exclusieve interviews en getuigenissen worden de verhalen van de dodelijkste broers en zussen uit de doeken gedaan.

Afleveringen

11 afleveringen

Op het platteland van Iowa worden twee vrouwen vermoord. Wanneer een lokale bank dezelfde dag wordt beroofd, koppelen onderzoekers de feiten aan een reeks misdaden en racen ze om de daders te vinden voordat ze opnieuw toeslaan.
Een vredig stadje wordt opgeschrikt door de moord op de schoondochter van een prediker. Het onderzoek leidt rechercheurs naar twee broers. Één met een dodelijke ambitie en de ander die alles wil doen om de liefde van zijn broer te verdienen.
Wanneer het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden in een uitgebrande stationwagen, ontrafelen onderzoekers een dodelijk complot dat leidt tot een stukgelopen huwelijk en twee zelfgemaakte miljonairbroers.
De politie onderzoekt een vervreemd familielid, nadat een stad in Ohio geschokt is door een dubbele moordzaak.
Na drie moorden en een reeks gewapende overvallen, racet de politie in Fort Worth om de daders te stoppen. Een getuige leidt hen naar een jonge man die iemand pijn wil doen, zijn eervolle tweelingbroer of -zus en een tweede stel broers.
Een huisinvasie door gewapende mannen leidt tot de moord op een arts die zijn familie wil beschermen. Wanneer onderzoekers drie broers opsporen, ontdekken ze dat het ontvoeringscomplot werd bedacht vanuit de vertrouwde kring van de dokter.
Binnen 24 uur wordt een plattelandsgemeenschap in Georgië opgeschrikt door twee dubbele moorden. Met weinig verdachten leidt een kostbaar bewijsstuk uiteindelijk naar twee broers met een levenslange misdaadband.
Wanneer een zakenman en zijn vrouw worden neergeschoten, vinden rechercheurs een familie die verscheurd is door wrok en hebzucht. Ze ontdekken een moordcomplot tussen de zonen van het stel en een tweede paar broers die zijn ingehuurd.
Een echtgenoot wordt op brutale wijze vermoord in een buitenwijk van Memphis. Onderzoekers ontdekken meerdere affaires, wat hen leidt naar het geheime leven van de vrouw, een verzekeringspolis en een broer die alles voor zijn kleine zus doet.
Tienerbroers komen in opstand tegen hun streng religieuze opvoeding en worden skinheads. Wanneer hun vermoorde moeder, vader en jongere broer worden gevonden in hun huis, begint de politie een klopjacht die hen door drie staten leidt.
Een huisinvasie zorgt voor een klopjacht op twee broers doorheen de wildernis van Noord-Idaho. De broers, die ooit hielpen bij het vangen van een beruchte Sovjet-spion, ontwijken de politie in een vuurgevecht dat eindigt in moord.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers