Killer Motive

Killer Motive

Een docureeks die focust op de redenen achter een bepaalde moordzaak en hoe onderzoekers een motief gebruikten om een zaak op te lossen.

Afleveringen

10 afleveringen

Wanneer een prachtig gezin met twee jonge kinderen verdwijnt in Californië, denkt de politie dat ze vrijwillig zijn vertrokken. Het duurt tien jaar voordat de waarheid aan het licht komt: een moordenaar heeft een heel gezin afgeslacht.
Wanneer een soldaat wordt neergeschoten in een straat in een woestijnstadje in Californië, stelt het onderzoek de vriendschapsbanden op de proef en de grenzen van de loyaliteit van de familie. De politie komt de moordenaar op het spoor.
Een uitgesproken radiopersoonlijkheid en voorvechtster van veteranen wordt in haar eigen slaapkamer neergeschoten. Maakte haar uitgesproken mening haar tot doelwit of leidde een litanie van familiegeheimen tot haar moord?
Een chiropractor sterft een pijnlijke dood. Wanneer de dokters ontdekken dat de reden van haar dood geen natuurlijke oorzaak heeft, moet de politie uitzoeken wie een vrouw met een schijnbaar perfect leven dood wil en waarom.
Wanneer het lichaam van een verzekeringsagent wordt gevonden in Louisiana, ontdekt de politie dat hij een man is vol geheimen. Maar zouden degenen die het dichtst bij hem staan het grootste geheim van allemaal verbergen?
Een marineofficier die is opgeklommen en ooit terroristen in Guantanamo Bay heeft ondervraagd, wordt dood aangetroffen in een hotelkamer. Heeft de misdaad te maken met zijn oorlogsdienst of zijn geheimen dichter bij huis?
Een vrouw beweert dat ze haar man dood aantrof in bed. De politie trekt haar verhaal in twijfel wanneer ze vertelt dat ze niets heeft gehoord of gezien. Is ze een geschokte en rouwende weduwe of een sluwe moordenaar met een meesterplan?
De vrouw van een predikant in North Carolina wordt vermoord aangetroffen. De politie moet niet alleen uitzoeken wie de moordenaar is, maar ook of sommige leden van de congregatie rouwen of hun aandeel in de misdaad proberen te verbergen.
Familieleden zoeken wanhopig naar een vermiste tiener in Virginia, niet wetende dat de politie een geheim heeft: ze hebben zijn lichaam ontdekt maar weigeren informatie vrij te geven terwijl ze een buitengewoon motief ontrafelen.
De politie gaat op zoek naar een vreemd uitziende schutter die op de vlucht is geslagen nadat hij een jonge moeder heeft doodgeschoten. Ze ontdekken een verdachte die niet is wat ze verwachten, met een motief dat onmogelijk te begrijpen is.
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers