Keeping Up with the Kardashians

Keeping Up with the Kardashians

Een blik op het reilen en zeilen binnen de Kardashian-Jennerfamilie.

Afleveringen

12 afleveringen

Khloe nodigt haar exvriend uit op True's eerste verjaardagsfeestje. Kourtney's angst om 40 te worden, dreigt haar verjaardagsfeest te verpesten. Kim krijgt een verwoestende medische diagnose die haar leven voorgoed zou kunnen veranderen.
Na een confrontatie met haar ex op de eerste verjaardag van True, moet Khloe uitzoeken hoe ze met hem kan samenleven. Kim beschuldigt Kourtney ervan haar stijl te kopiëren en zoekt naar antwoorden in verband met haar medische diagnose.
Kourtney en Scott vragen de familie om ouderschapsadvies. Khloe plant een reis naar Napa om Kylie te ontmoeten. De familie is Kim's nieuwe veiligheidsprotocol zat, dus nemen ze het heft in eigen handen.
Scott wil dat zowel Kourtney als zijn vriendin gelukkig zijn. Kim maakt zich zorgen dat North last zal krijgen van podiumangst. Khloe plant een reisje voor haar vriendinnen. De Karadashians gaan op een speel-date met JoJo Siwa.
Kim heeft de drukste week ooit wanneer ze zich voorbereidt op de geboorte van haar vierde baby, schittert in een videoclip met Paris Hilton en naar het Met Gala gaat. Kourtney realiseert zich dat iemand van de familie haar bestolen heeft.
Na de geboorte van haar zoon Psalm, plant Kim een verrassingsceremonie om haar geloften te vernieuwen. Wanneer de vriendinnen van Kourtney het niet met elkaar kunnen vinden op een uitstapje, moet zij zich laten gelden om de vakantie te redden.
De Kardashians kijken terug op de relatie tussen Lamar en Khloé.
Kris is woedend als er geruchten de ronde doen. Kim heeft moeite om zich los te koppelen van haar werk tijdens een reis naar Costa Rica. Khloe's onzekerheden uit het verleden komen weer naar boven als ze haar eerste schoolbal bijwoont.
Kim en Kourtney plannen een gezamenlijk verjaardagsfeestje voor hun dochters. Kris is bezorgd over Khloe's obsessieve gedrag. Na kritiek over de naam van haar shapewear lijn, staat Kim voor een moeilijke beslissing.
Khloé maakt zich zorgen dat Tristan probeert haar terug te winnen. Kim en Kourtney helpen een lokale gemeenschap, nadat ze ontdekken dat mensen ziek worden van giftig afval.
Kim en Khloe zijn woedend dat Kourtney aspecten van haar leven verbergt voor de camera's en proberen haar te ontslaan uit de show. Kim helpt een jonge man die net uit de gevangenis.
Kris neemt de familie mee naar Wyoming in een poging om de recente spanningen te verminderen en hun band te versterken, maar haar plan mislukt wanneer de meisjes beginnen te vechten. Kendall is opgewonden om wat tijd door te brengen met Kylie.
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers