Kattenoog

Kattenoog

n het mysterieuze Kattenoog is niets wat het lijkt? of wel? Enkele vriendinnen die elkaar bij volle maan graag de schrik aanjagen raken verwikkeld in de duistere geheimen van hun dorp.

Afleveringen

50 afleveringen

Aflevering 1

De avond valt in Kattenoog en Sol houdt een heksenverbranding op het dorpsplein om duidelijk te maken dat niemand op zoek mag gaan naar de gevaarlijke magische heksensteen. Dat is echter buiten Max, Boris en Daphne van het griezelkanaal BOE TV gerekend. Zij hopen op Kattenoogeiland beelden te kunnen maken die het bestaan van de geheimzinnige steen zullen bewijzen.

Aflevering 2

Eli test zijn nieuwste 'shock-effect' uit bij zijn vrienden Simone en Robin op het kerkhof van Kattenoog. De griezelige opzichter Gregor houdt hen in de gaten. Max, Boris en Daphne zijn intussen op weg naar Kattenoogeiland. Daphne is er hoe langer hoe meer van overtuigd dat kwade krachten de magische steen beschermen, maar Max vindt het flauwekul en wil de mythe ontkrachten.

Aflevering 3

Wanneer Sol in allerijl moet vertrekken naar het kerkhof, bedenkt Eli zich dat zijn schoen daar nog ligt. Intussen vertelt Robin aan haar grootmoeder dat ze groen licht gezien heeft. Boris is in paniek: hij wil de beelden van hun tocht monteren, maar hij heeft enkel zwart beeld.

Aflevering 4

Daphne maakt zich zorgen, ze vermoedt dat ze de geesten hebben boosgemaakt door naar het eiland te gaan. Max en Boris trekken ondertussen naar het Pannenkoekenhuisje. Ondertussen proberen Robin, Simone en Eli de schoen van Eli terug te vinden voordat zijn vader Sol hem voor is.

Aflevering 5

Bij gebrek aan beter materiaal willen Max en Boris terug naar het eiland in het meer. Ze wachten het moment af waarop de campinguitbater hen even niet meer in de gaten houdt, maar ze hadden geen rekening gehouden met de enge strandjutter Fossil.

Aflevering 6

Eli moet het museum in de gaten houden van Sol, maar heeft meer zin om zich samen met Simone te verdiepen in een boek over zombies. Intussen heeft Daphne uitslag op haar gezicht en Fossil maakt haar bang dat het door de vloek van het Kattenoog komt. Max gelooft er echter niks van en wil zo snel mogelijk terug naar het Kattenoogeiland.

Aflevering 7

De Griezelclub verzwijgt het voorval met de kast voor Sol, maar hij beseft al snel dat er iets vreemds aan de hand is. Wanneer Jeff in slaap valt, grijpen Max en zijn team hun kans om naar het Kattenoogeiland te varen. Daar aangekomen lacht Max de vloek weg, terwijl Daphnes oog op een steen met een wel zeer opmerkelijke gravering valt.

Aflevering 8

Sol blijft zich mysterieus gedragen over de zombie van Kattenoog. De filmploeg van BOE TV is nog steeds op het Kattenoog-eiland en Daphne probeert contact te maken met de mysterieuze M. Max wordt gek van Daphnes manier van werken en wil bewijzen vinden. Boris en Max hopen informatie te vinden in Bobs pannenkoekenhuisje, maar ze worden niet bepaald met open armen ontvangen.

Aflevering 9

Eli verdenkt Max ervan een zombie te zijn en Robin en Simone bedenken een plan om hem in de val te lokken. Bob onthult het mysterie rond M en verkoopt Max een uniek stuk van de Maansteen. De steen heeft magische krachten en Bob beweert dat Max de enige is die de steen in zijn bezit heeft. Daphne is uitgelaten wanneer Max haar de steen toont.

Aflevering 10

Eli krijgt de opdracht om de zombie in de val te lokken en zo zijn slachtoffer te bevrijden. M heeft Daphne een teken gegeven en vertelt dat ze een kleine jonge vrouw is in een jurk. De Griezelclub maakt zich klaar voor hun masterplan, maar Eli ziet het niet echt zitten. Max gelooft er niet meer in en denkt dat ze op een dood spoor zitten.

Aflevering 11

Eli moet de zombie in Kattenoog in de val te lokken met zijn griezelige vermomming, maar hij schrikt zich zelf een ongeluk wanneer campinguitbater Jeff plots uit het niets opduikt. Daphne ziet Eli en Jeff praten en verwart Eli met M door zijn vermomming. Max hoopt intussen dat een rondleiding in het griezelmuseum van Sol hen interessant beeldmateriaal en antwoorden op al zijn vragen zal opleveren.

Aflevering 12

Max, Daphne en Boris volgen een rondleiding van Sol in zijn griezelmuseum en op de begraafplaats. Tijdens de rondleiding voegt plots een blonde dame zich bij de groep. Ook zij lijkt wel interesse te hebben in de legende van het Kattenoog. Wanneer Daphne over M begint, reageert Sol plots erg terughoudend.

Aflevering 13

Robin, Simone en Eli vangen Max met hun zombienet. Simone is er duidelijk van overtuigd dat Max de zombie is die ze zoeken. Ze wil hem volledig uithoren en zelfs uitschakelen. Max zelf wil hen echter ook uithoren over de legende van het Kattenoog en wil alles filmen voor BOE TV. Intussen beginnen Daphne en Boris zich af te vragen waar Max uithangt.

Aflevering 14

Max doet zijn verhaal over zijn gevangenschap en de gekke inwoners van Kattenoog aan Daphne en Boris. Daphne is ervan overtuigd dat dit alles te maken heeft met de wraak van heks Milena. Ze wil het spoor van de gevonden sjaal volgen, maar Max wil vooral Simone terugvinden. Robin en Simone zijn er zeker van dat Sol iets achterhoudt.

Aflevering 15

Eli heeft gezien hoe zijn vader Sol een grote vreemde klok vasthield en naar een onbekende persoon belde om hem om hulp te vragen. Wat later staat Sol bij Robin thuis met haar grootmoeder te praten. Aangezien de grootmoeder niets wil vertellen, besluit Robin om Sol zelf achterna te gaan. Intussen heeft Daphne als enige een monster gezien, dat volgens haar de geest van Milena is.

Aflevering 16

Daphne reageert hysterisch wanneer de grootmoeder van Robin haar vertelt dat zij, Max en Boris vervloekt zijn. Samen met Boris komt ze op een idee om de vloek op te heffen, maar Max wil hier niets van weten. Robin, Simone en Eli gaan intussen naar de begraafplaats om Sol te zoeken, want Robin heeft gezien hoe hij daar plots verdween. Daar aangekomen worden ze verrast door Olivia.

Aflevering 17

Daphne en Boris gaan op zoek naar een bloedverwant van Milena om de vloek die op hen zou rusten op te heffen. Hierbij krijgen ze hulp uit onverwachte hoek. Max weigert echter nog steeds om mee te werken. Eli, Robin en Simone gaan ondertussen op ziekenbezoek bij Sol en komen te weten dat hij gelogen heeft over het gestolen boek. Eli krijgt de grote vreemde klok van zijn vader te pakken.

Aflevering 18

De grote vreemde klok blijkt een ouijabord te zijn dat steeds opnieuw Kattenoog 13 aanduidt. Daarom trekken Eli, Robin en Simone samen op pad naar deze plek. Boris en Daphne vinden intussen de bloedverwant van heks Milena, maar zij gelooft niet in de vloek. Ondertussen blijft Max alleen achter op de camping, terwijl hij Boris dringend nodig heeft.

Aflevering 19

Max is razend wanneer hij ontdekt dat Boris de filmpjes van Daphne online zet voor de BOE TV-kijkers. Voor Daphne kan het geluk niet op nu ze alle ingrediënten heeft om de vloek op te heffen. Voor Eli, Robin en Simone verloopt de dag dan weer minder rooskleurig: ze worden onverwachts aangevallen.

Aflevering 20

Max is jaloers op het succes van Daphne. Daphne en Boris helpen hem bij zijn presentatie, opdat hij meer likes zou krijgen van de BOE TV-kijkers. Toch blijft het voor Max niet evident om die spirituele praat te aanvaarden. Eli, Robin en Simone willen de grote vreemde klok intussen terug op zijn plaats leggen, maar worden betrapt. Sol en Robin ontdekken dat ze dezelfde vreemde verwondingen hebben.

Aflevering 21

Eli en Simone zijn ervan overtuigd dat Robin in een zombie gaat veranderen. Ze doen er dan ook alles aan om dit te voorkomen. Ondertussen weet Max niet meer wat hij samen met Boris en Daphne nog kan doen om het kattenoog te vinden. Plots komt Daphne op het idee om met haar medium Aurora te praten. Terwijl ze de twee jongens achterlaat met haar medium doet Daphne een akelige ontdekking.

Aflevering 22

Campinguitbater Jeff maakt zich nog maar eens kwaad op Daphne, Boris en Max. Hij verdenkt hen er namelijk van zijn kikkers gestolen te hebben. Zijn bezoek wordt echter snel vergeten door Max, Boris en Daphne en dat dankzij hun producer. Ondertussen verdenken Simone, Robin en Eli Sol ervan dat hij de zombiemeester is en werkt met de zombiekat. Ze bedenken een plan om hem uit te schakelen.

Aflevering 23

Eli, Robin en Simone gaan op zoek naar de zombiekat, in de hoop zo zombiemeester Sol uit te schakelen. Intussen herkent Oom Bob de heks op de foto van Daphne en vertelt hij haar het verhaal van de Kikkerkiller. Daphne, Boris en Max besluiten om op onderzoek te gaan. Max is echter nog steeds terughoudend en ziet zijn kans op persoonlijk succes wanneer hij Eli, Robin en Simone tegen het lijf loopt.

Aflevering 24

Boris, Daphne en Max gaan op zoek naar het watermonster. 's Nachts houden de drie elk om beurt de wacht. Tijdens die nachtwacht leren Max en Daphne elkaar beter kennen, maar terwijl ze slapen krijgt Boris plots een geweldig idee. Intussen overhoort Eli een telefoongesprek van Sol. Bovendien komt de mama van Robin vroeger thuis dan verwacht.

Aflevering 25

Boris, Daphne en Max schakelen een privédetective in om hen te helpen om het mysterie van het Kattenoog te ontrafelen. Hij weigert mee te werken, maar zijn zoon Tim wil wel meehelpen. Hij is immers een grote fan van Daphne op BOE tv. Ondertussen brengt de mama van Robin de zombiekat naar zijn zombiemeester Sol. Eli, Simone en Robin besluiten om drastische maatregelen te nemen om dit te voorkomen.

Aflevering 26

Eli, Simone en Robin hebben zombiemeester Sol gevangen genomen om hem te ondervragen. Sol geeft hen de sleutels die toegang geven tot een tombe op de begraafplaats. Ondertussen helpt Tim, de zoon van de detective, de drie jongeren van BOE TV in hun zoektocht naar het watermonster. Boris en Daphne zijn onder de indruk van Tim, maar Max vindt het overdreven.

Aflevering 27

Max, Boris, Daphne en Tim zitten samen op een boot in het meer om op zoek te gaan naar het watermonster. Ondertussen hebben Simone, Eli en Robin de geheime kamer ontdekt in de tombe. Ze beseffen plots dat Sol geen zombiemeester is, maar wel een zombiejager. Terwijl de drie vrienden op zoek gaan naar het dossier dat ze moesten vinden van Sol neemt de jaloezie van Max toe.

Aflevering 28

Boris, Daphne en Tim zijn boos op Max omdat hij Tim in het water heeft geduwd. Het was nochtans zijn bedoeling niet, maar niemand gelooft hem. Even later ziet Max het watermonster en wanneer hij dat vertelt, geloven de anderen hem weer niet. Erger nog, ze beschuldigen hem zelfs van diefstal. Intussen kunnen Simone, Robin en Eli niet terug naar Sol omdat Olivia hen dat verbiedt.

Aflevering 29

Robin vindt Sol buiten bewustzijn terug op de grond en de zombiekat lijkt verdwenen. Ze helpt hem om terug op zijn positieven te komen, maar meteen daarna vertrekt Sol om dringende zaken in orde te brengen. Ondertussen heeft Max ruzie met Tim en Daphne en zelfs met zijn beste vriend Boris. Ze verdenken hem van diefstal en sabotage, en laten hem allemaal in de steek.

Aflevering 30

Sol vraagt Eli waar hij samen met zijn vriendinnen Simone en Robin de zombiekat gevangen houdt. Wanneer hij hoort dat dit in Kattenoog 13 was, moet hij plots weer heel dringend weg. Eli gaat hem achterna en belt Simone op. Robin blijft thuis, maar ook daar gebeuren rare dingen. Ondertussen gaan Daphne en Boris alleen op pad, zonder Max, om het watermonster te zoeken.

Aflevering 31

Robin komt oog in oog te staan met een heks, maar gelukkig voor haar weet haar oma hoe ze de heks kan wegjagen. Wanneer Robin vraagt hoe het komt dat haar oma dit trucje kent, weigert ze hier iets over te zeggen. Robin rept zich naar Kattenoog 13 om Eli en Simone te helpen, want Sol is in gevaar. Ondertussen maakt Max nog meer ruzie met zijn crew en zet hij zijn toekomst bij BOE TV op het spel.

Aflevering 32

Eli, Simone en Robin proberen Sol te bevrijden uit de handen van de heks. Ze weten echter niet hoe ze haar moeten overmeesteren. Eli en Simone stormen zonder nadenken naar binnen. Max wil het zeemonster van dichtbij bekijken en probeert bewijs vast te leggen op beeld. De moed zinkt hem echter in de schoenen wanneer het opnieuw op niets uitdraait.

Aflevering 33

Sol roept de hulp in van Leen, Robins oma, om samen met hem het gespuis te verdrijven. Zij wil hier echter niet bij betrokken geraken. Eli, Simone en Robin worden steeds nieuwsgieriger en willen antwoorden horen van Sol. De kinderen krijgen na lang aandringen hun zin: Sol vertelt hen eindelijk de echte legende over het Kattenoogeiland.

Aflevering 34

Eli wil weten of zijn vader bij de Griezelclub zit en de beschermer is van het Kattenoog, maar Sol wil hier niet op ingaan. Nu de waarheid over het watermonster onthuld is, gelooft de baas van BOE TV niet meer in het verhaal en wil hij Daphne en Boris naar huis sturen. Zij willen echter nog een laatste kans om te bewijzen dat er meer achter de legende zit en zoeken opnieuw een aanknopingspunt.

Aflevering 35

Simone wil verder op onderzoek gaan om de griezels te vangen, maar Robin denkt dat ze zich beter gedeisd kunnen houden. Er zijn immers al doden gevallen. Boris en Daphne proberen hun baas te overtuigen met hun nieuwe informatie, maar die blijkt niet onder de indruk. Het duo reageert daarop met een bloedstollende trailer om hun baas opnieuw te doen geloven in de legende.

Aflevering 36

Simone en Robin vinden een mysterieus briefje dat duidelijk voor hen bedoeld is en hen waarschuwt. Olivia probeert zich te herinneren wat er gebeurde voor ze buiten westen geraakte, maar ze weet alleen dat ze een kat hoorde miauwen. Boris en Daphne hebben ook een vreemde boodschap ontvangen en proberen uit te zoeken wie hier achter zit.

Aflevering 37

Robin vraagt haar oma over het groen licht dat ze gezien heeft, maar die doet alsof ze hier niets over weet. Wanneer Robin Sol hierover aanspreekt, merkt ze dat ook hij iets voor haar verzwijgt. Simone en Eli lijken zich niets meer te herinneren over de afgelopen gebeurtenissen en verklaren Robin dan ook gek wanneer ze over de heks vertelt.

Aflevering 38

Wanneer Jeff ziet waar Boris en Daphne mee bezig zijn, verliest hij zijn controle. Daphne wil koste wat het kost bewijzen dat Jeff schuldig is aan de moord op zijn vrouw en ondervraagt de hoofdgetuige Sol. Robin probeert het geheugen van Simone en Eli terug te krijgen en vertelt hen over het plan om de Bolderheks te verslaan.

Aflevering 39

Daphne vervalt in haar oude gewoontes: wanneer het team opnieuw een boodschap ontdekt, probeert ze contact te maken met Marieke. Om op Mariekes uitnodiging in te gaan, moeten ze wel eerst hun boot terugvinden. Gelukkig weet Daphne de oplossing. De moeder van Robin wil dat ze zich laat nakijken door een dokter om te praten over alle rare dingen die ze ziet. Robin heeft hier echter geen tijd voor.

Aflevering 40

Olivia is Robins beschuldigingen beu en ze verliest haar controle. Simone en Eli twijfelen ondertussen of de thee die ze van Olivia kregen wel zo onschuldig was. Boris en Daphne maken zich klaar om Marieke, of alleszins haar geest, te ontmoeten. Robin wil opnieuw in de archieven snuffelen, maar daarvoor moet ze Sols griezellezer bemachtigen.

Aflevering 41

Leen vertelt eindelijk haar geheim aan haar kleindochter Robin, maar waarschuwt haar ook dat ze het gespuis niet mag onderschatten. Wanneer Robins moeder met een verrassende gast thuiskomt, ziet Robin haar kans om de heks voorgoed te verslaan. Daphne laat Boris achter op het Kattenoogeiland en keert alleen terug. Ze beseft echter niet welk gevaar er om de hoek ligt.

Aflevering 42

Daphne weet niet meer wie ze moet geloven na het voorval op het Kattenoogeiland. Robin probeert een confrontatie met Olivia nog steeds te vermijden, maar dat wordt steeds moeilijker nu haar moeder haar in huis heeft genomen. Boris is op zoek naar Daphne om haar te vertellen dat hij niets met de flauwe grap te maken had.

Aflevering 43

Binnen enkele dagen is het volle maan en de leden van de Griezelclub moeten dus snel handelen. Leen uit haar bezorgdheid bij Sol. Ze vreest dat Olivia het op Robin heeft gemunt. Sol maakt zich klaar voor de aanval, maar Eli wil hem niet zomaar laten vertrekken. Wanneer het over heksen gaat, is Eli namelijk de specialist. Max en Boris zijn ondertussen nog steeds op zoek naar Daphne.

Aflevering 44

Boris en Max zijn nog steeds op zoek naar Daphne. Wat ze echter niet weten, is dat Daphne samen met Eli een plan beraamt om Max terug te pakken. Leen en Sol maken zich klaar om op missie te vertrekken, maar Eli vreest dat de missie zelfs voor zijn vader te gevaarlijk is. Robin dringt zich op om mee te gaan met de Griezelclub, maar haar moeder laat haar niet gaan.

Aflevering 45

Max gelooft niets van de zogezegde ontvoering van Daphne, maar Boris vreest dat Daphne echt in gevaar is. Leen komt verward terug van de missie en vertelt Robin wat er gebeurd is. Robin eist dat zij samen met Eli en Simone de Griezelclub overnemen en zo Sol proberen redden. De vrienden doorzoeken het Heksenhuis in de hoop Sol te vinden, maar de heks heeft haar zinnen gezet op iemand anders.

Aflevering 46

Robin vindt een verdacht briefje bij haar thuis en vreest dat haar moeder in gevaar is. Leen beseft dat zij en Sol Olivia niet alleen kunnen overwinnen en laat drie nieuwe leden toe tot de Griezelclub. Maar zijn de nieuwe leden wel klaar voor het gevaar dat hen te wachten staat? Bob speelt Daphnes spelletje mee en overtuigt Boris en Max ervan de ontvoering serieus te nemen.

Aflevering 47

Max en Boris vertellen hun baas over Daphnes ontvoering, maar hij gelooft er niets van. Ze besluiten hun zoektocht dan maar alleen verder te zetten. Leen beseft dat de nieuwe leden een korte training nodig hebben, maar de tijd dringt. De Griezelclub moet immers al om middernacht toeslaan, voordat de Bolderheks haar wens kan uitspreken.

Aflevering 48

Boris en Max nemen Jeff gevangen omdat ze ervan overtuigd zijn dat hij achter Daphnes ontvoering zit. Max' hardhandige aanpak doet Jeff plots overgaan tot een onverwachte bekentenis. Sol vraagt zich af of de nieuwe Griezelclubleden wel klaar zijn voor het gevecht, maar Leen vreest dat ze geen andere optie hebben. De Griezelclub wil geen tijd meer verliezen en haast zich naar het Kattenoogeiland.

Aflevering 49

Sol is te zwak om mee te gaan naar het Kattenoogeiland en Robin wil het op haar manier doen. Max en Boris denken dat Daphnes ontvoerders haar bevrijd hebben en wachten haar op. Wanneer Daphne verschijnt, wacht Max een grote verrassing. Op het Kattenoogeiland probeert de Griezelclub een plan te bedenken om Olivia te verslaan, maar de tijd dringt en de klok slaat middernacht.

Aflevering 50

De eerste missie van de nieuwe Griezelclub is afgelopen, maar de leden moeten even bekomen van wat er gebeurd is. Veel tijd krijgen ze hier echter niet voor: in het archief wacht hen een grote verrassing. De crew van BOE TV maakt stilaan een einde aan hun tijd in Kattenoog, maar niet voor Daphnes zesde zintuig nog een laatste keer signalen van Marieke opvangt.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers