Julia

Julia

Met Julia Child verkent de serie een cruciale periode in de Amerikaanse geschiedenis. De opkomst van kookprogramma's, maar daarmee ook een nieuwe vrouwenbeweging: het feminisme.

Afleveringen

8 afleveringen

Julia's plannen voor een date night met Tim worden enigszins gestoord wanneer onafhankelijke parlementsleden Rob Oakeshott, Bob Katter en Tony Widsor het feestje crashen.
De druk van stationsmanagers op Julia neemt toe. Ze worstelt met de manier waarop ze een ingewikkeld recept moet presenteren.
Het budget is hoog, maar Julia verdubbelt Julia haar inspanningen om haar droom te realiseren.
Terwijl WGBH de vruchten plukt van de inspanningen van hun nieuwe ster, bedreigt een rivaal het succes van het tv-station. Julia worstelt met de prijs van roem, Paul begint zijn nederlaag te accepteren en Alice gooit het over een andere boeg.
Na het debuut van de show in Californië reizen Julia, Paul, Russ en Judith naar San Francisco, waar Julia ontdekt dat ze een grote fanbase heeft.
Een slechte videoband leidt tot nieuwe opnames en een dubieuze beslissing om de kip te vervangen door minder smakelijk vlees.
Terwijl ze in New York zijn, krijgt Julia zowel lofbetuigingen als kritiek over de show. Terwijl Avis een onwaarschijnlijke vriendschap met Paul smeedt, vindt Alice een onverwachte eigen connectie.
Ondanks een buitengewone reeks, besluit Julia de seizoensfinale tot de laatste van de serie te maken, wat de medewerkers van WGBH en Paul choqueert.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks