Jokie

Jokie

Jokie gaat als een echte ontdekkingsreiziger op pad. Samen met zijn vriendinnetje Jet verkent hij de hele wereld. Met hun luchtballon komen ze op allerlei leuke plekken waar ze vrolijke avonturen beleven.

Afleveringen

13 afleveringen

Jokie en Jet helpen een pizzabakker. - Jokie en Jet spelen verstoppertje rond en in een piramide. - Jokie en Jet spelen piraatje en gaan op zoek naar een echte piratenschat. - Jokie en Jet leren skiën en houden een wedstrijdje.
Jokie en Jet spelen voetbal, maar de bal is lek. Als dat maar goedkomt. - Jokie en Jet helpen een eekhoorn nootjes verzamelen voor de winter. - Jokie en Jet gaan diepzeeduiken. - Jokie en Jet spelen riddertje en houden een echt toernooi.
Jokie en Jet maken een sneeuwpop. - Jokie en Jet leren schaatsen. - Jokie en Jet mogen een dagje met de brandweer mee. - Jokie en Jet komen aan in China zien daar tot hun schrik een draak! Ze kijken nog eens goed en zien dat het een vlieger is!
Jokie en Jet mogen schilderen - Jokie en Jet maken een zandkasteel, maar pas op voor die golf Jokie! - Jokie en Jet gaan picknicken in het park, maar als ze even niet opletten zijn de broodjes weg! - Jokie en Jet maken vrolijke muziek!
Jokie en Jet gaan samen met een boswachter op zoek naar een specht. - Jokie en Jet helpen een jongetje met het zoeken naar zijn speelgoedauto en het opruimen van het speelgoed. - Jokie en Jet gaan minigolfen. - Jokie en Jet gaan kamperen.
Jokie en Jet ontmoeten een lief hondje. En hij kan ook nog wat trucjes! - Jokie en Jet mogen een goochelaar helpen! - Jokie en Jet helpen een mevrouw met het maken van een appeltaart. - Jokie en Jet mogen meedoen met circus-acrobaten.
Jokie en Jet helpen een boer met het verzorgen van zijn kippen. - Jokie en Jet mogen mee naar een verjaardagsfeestje. - Jokie en Jet mogen een stukje vliegen in een vliegtuig. - Jokie en Jet gaan op zoek naar Nessie, het watermonster.
Jokie en Jet leren surfen. - Jokie en Jet gaan op safari. - Jokie en Jet spelen met de blokken en bouwen een hoge toren. - Jokie en Jet leren rolschaatsen.
Jokie en Jet gaan diamanten zoeken in een grot. - Jokie en Jet spelen indiaantje. - Jokie en Jet spelen in de speeltuin. - Jokie en Jet doen aan sport.
Jokie en Jet bouwen samen met een Eskimo een echte iglo van sneeuw. - Jokie en Jet spelen met een paar kinderen op straat. - Jokie en Jet helpen een postbode met het bezorgen van kaarten en brieven. - Jokie en Jet hebben een heus spetterfeest!
Jokie en Jet helpen een tuinman. - Jokie en Jet helpen een meneer in zijn groentetuin. - Jokie en Jet leren fietsen. Zal hij uiteindelijk zonder zijwieltjes wegrijden? - Jokie en Jet helpen een herder met zijn schaapjes.
Jokie en Jet leren flamencodansen. - Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een hoed voorbij waaien. Van wie zou die hoed zijn? - Jokie en Jet leren tennissen. - Jokie en Jet kunnen niet buiten spelen vanwege de regen. Of toch wel?
Jokie en Jet gaan boodschappen doen. - Jokie en Jet mogen een machinist helpen tijdens een ritje met de trein. - Jokie en Jet gaan naar de kermis. - Jokie en Jet gaan naar een pretpark, gaan in verschillende attracties en hebben veel plezier!

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers