It's Showtime

It's Showtime

Kenny wil het koste wat het kost maken in de showbizzwereld. Er is maar 1 klein probleem: hij heeft absoluut geen talent.

Afleveringen

10 afleveringen

Kenny De Roucks grote dag is eindelijk aangebroken. Hij mag deelnemen aan de preselecties van de preselecties van de Sterren of Flanders. Maar Kenny raakt in paniek wanneer hij de "sterke" concurrentie ontmoet.
Het idee om bekend te worden heeft Kenny voorlopig geparkeerd. Mensen gelukkig maken met zijn talent dat is waar hij zich nu op wil toeleggen. Kenny heeft hiervoor een lijstje gemaakt vol originele ideeën.
Rebecca kan via haar werk een optreden voor Kenny verzorgen: de animatie van een verjaardagsfeestje bij hele rijke mensen. Maar die opdracht loopt helemaal uit de hand wanneer Kenny een gevaarlijk goochelnummer uitprobeert.
Kenny wordt op een uitgeregende braderij ontdekt door Kolonel Custers, een "topmanager" die hem prompt zijn diensten aanbiedt. Kenny's imago moet volgens hem wel dringend onder handen worden genomen, maar dat komt met een prijskaartje.
Op de school van Max is meester Scheers ziek. Die verzorgt normaal elk jaar de buikspreekact op het schoolfeest. Max ziet zijn kans schoon om Kenny als buikspreker in te schakelen.
In het rusthuis is het feest. Julien wordt 100 jaar. Met toeters en bellen en in aanwezigheid van de burgemeester en de regionale televisie. Max vindt dat ze daar niet mogen ontbreken en de De Roucks geven zich uit voor de familie van de 100-jarige.
Manager Max heeft Kenny ingeschakeld als zingend telegram. Voor Kenny de manier om zijn talent met de wereld te delen en geheid een kans om ontdekt te worden. Maar de opdrachten die binnen lopen zijn zeer eigenaardig te noemen.
Willy heeft dé manier gevonden om Kenny's carrière nieuw leven in te blazen. Hij steekt hem in de leer bij twee legendarische toptalenten uit de jaren 90: Freddy Fiesta en Miranda Twingo.
Max heeft Kenny ingeschreven voor een talentenbeurs met toonmomenten. Dé uitgelezen kans om zijn talent aan organisatoren te tonen en geboekt te worden voor optredens. De hele familie trekt naar de showbizzbeurs om voor hem te supporteren.
Seizoensfinale. Max krijgt een geniale ingeving. Als niemand hen boekt voor optredens dan moeten zij zichzelf maar boeken. Hij organiseert met de familie een heuse braderij. Maar raken ze plots in geldnood.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers