Irreverent

Irreverent

Een crimineel uit Chicago wordt gedwongen zich te verbergen in een klein Australisch rifstadje dat zich voordoet als de nieuwe dominee van de kerk.

Afleveringen

10 afleveringen

Een Amerikaanse crimineel op de vlucht voor de maffia verliest al zijn geld en moet zich gedwongen verbergen in een Australisch strandstadje, waar hij zich voordoet als hun nieuwe dominee en betrokken raakt bij de plaatselijke bevolking.
Mack spoort de echte dominee op om zijn gestolen geld terug te krijgen, maar hij moet een volledig christelijk huwelijk voltrekken zonder dat iemand merkt dat hij een complete oplichter is.
Mack raakt betrokken bij een illegale tabakshandel om aan het geld te komen dat hij nodig heeft voor een nieuwe identiteit. Terwijl hij zich voorbereidt op de begrafenis van een van Clumps meest geliefde figuren.
Om de opkomst te verhogen en sluiting van de kerk te voorkomen, moet Mack twee ruziƫnde families herenigen en Daisy redden van een wraakzuchtige rechter.
De vrouw van de echte dominee duikt op in Clump en zij en Mack moeten getrouwd spelen voor de hele stad dat is uitgenodigd op Piper's verjaardagsfeestje.
Terwijl Piper de illegale tabakshandel blijft onderzoeken, stopt Mack de levering van chop-chop om te onderhandelen over een betere deal voor Agnes en de boeren. Charmaine haalt Mackenzie in aan de Gold Coast.
Nadat Cameron de rit van een motorrijder heeft vernield, moet Mack 50.000 dollar inzamelen en de dekmantel van de Fun Run van de stad gebruiken om in te breken in de kluis van de suikerfabriek.
Farah intimideert Mackenzie die de locatie van Mack en het geld onthult. Samen pikken de twee Charmaine op en gaan op een bizarre road trip naar het noorden, richting Clump.
Lester krijgt groen licht om een satelliet op de klokkentoren van de kerk te monteren. Daisy worstelt met haar gezondheid en Mack rekent voor eens en altijd af met de bikers.
Alles in Mack zijn leven botst als Mackenzie drastische maatregelen neemt. Piper versnelt haar onderzoek en Chicago arriveert eindelijk in Clump.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks