Irma Vep

Irma Vep

Mira is een Amerikaanse filmster die gedesillusioneerd is door haar carrière en haar recente relatiebreuk. Ze komt naar Frankrijk om de rol van Irma Vep te spelen in een remake van de Franse filmklassieker "Les Vampires".

Afleveringen

8 afleveringen

De Hollywoodactrice Mira komt aan in Parijs om zich onder te dompelen in de rol van de iconische schurk Irma Vep. Ze loopt ook een oude vlam tegen het lijf. Ondertussen worstelt de regisseur van het project met zijn film.
Zoé probeert contact te maken met Mira. Terwijl de productie zich bezig houdt met een ongewoon verzoek van een acteur, komen Edmond en René met elkaar in conflict.
Terwijl Mira nadenkt en terugblikt op haar verleden, analyseert René haar relatie met haar ex-vrouw, die ook Irma Vep speelde.
Mira krijgt aanbiedingen van de financier van de productie en van haar manager, terwijl ze helemaal opgaat in haar rol. René ervaart een visioen en een crisis.
Terwijl René een controversiële scène verdedigt, gaat Mira om met complexe emoties terwijl ze dieper in haar personage wegzinkt.
Na de laatste uitbarsting van René op de set, dreigt het nieuwe plan van de productie Mira te herenigen met een figuur uit haar verleden.
Nadat Mira zich aangemoedigd voelt door de geest van Irma Vep, werpt een bezoek aan René licht op haar pas ontdekte gaven.
De draaiperiode van The Vampires nadert zijn einde. Regina blikt vooruit naar haar volgende stap als filmmaker en Mira diet een beroep op haar innerlijke Irma Vep om een grote kans na te jagen.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers