Irma Vep

Irma Vep

Mira is een Amerikaanse filmster die gedesillusioneerd is door haar carrière en haar recente relatiebreuk. Ze komt naar Frankrijk om de rol van Irma Vep te spelen in een remake van de Franse filmklassieker "Les Vampires".

Afleveringen

8 afleveringen

De Hollywoodactrice Mira komt aan in Parijs om zich onder te dompelen in de rol van de iconische schurk Irma Vep. Ze loopt ook een oude vlam tegen het lijf. Ondertussen worstelt de regisseur van het project met zijn film.
Zoé probeert contact te maken met Mira. Terwijl de productie zich bezig houdt met een ongewoon verzoek van een acteur, komen Edmond en René met elkaar in conflict.
Terwijl Mira nadenkt en terugblikt op haar verleden, analyseert René haar relatie met haar ex-vrouw, die ook Irma Vep speelde.

4. The Poisoner

Mira krijgt aanbiedingen van de financier van de productie en van haar manager, terwijl ze helemaal opgaat in haar rol. René ervaart een visioen en een crisis.

5. Hypnotic Eyes

Terwijl René een controversiële scène verdedigt, gaat Mira om met complexe emoties terwijl ze dieper in haar personage wegzinkt.
Na de laatste uitbarsting van René op de set, dreigt het nieuwe plan van de productie Mira te herenigen met een figuur uit haar verleden.

7. The Spectre

Nadat Mira zich aangemoedigd voelt door de geest van Irma Vep, werpt een bezoek aan René licht op haar pas ontdekte gaven.
De draaiperiode van The Vampires nadert zijn einde. Regina blikt vooruit naar haar volgende stap als filmmaker en Mira diet een beroep op haar innerlijke Irma Vep om een grote kans na te jagen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks