Into the Badlands

Into the Badlands

Een machtige krijger en een jonge jongen met bovennatuurlijke krachten zoeken naar verlichting in een meedogenloos post-apocalyptisch Amerika dat wordt bestuurd door feodale baronnen.

Afleveringen

6 afleveringen

Sunny redt een jongen die een duister geheim met zich meedraagt, maar mogelijk ook een uitweg weet uit de Badlands. Terwijl The Widow in actie komt tegen het Armadillo Territory, lopen de spanningen op tussen Baron Quinn en zijn zoon Ryder.
M.K. vindt toevlucht op een onwaarschijnlijke plek. Sunny's loyaliteit wordt op de proef gesteld door Quinn. Ryder wordt in de val gelokt van The Widow terwijl hij en Sunny het opnemen tegen een groep gevaarlijke Nomads.
Terwijl Sunny M.K. begint te trainen, heeft de jongen moeite om discipline aan te leren. Ondertussen zoekt Quinn vergelding tegen The Widow. Jade schakelt Veil in om Ryder's verwondingen te behandelen.
Sunny en M.K. zoeken uit hoe je de macht van de jongen kunt beheersen. Quinn gaat een gevaarlijke onderhandeling aan met rivaal Baron Jacobee om zijn hulp te krijgen in de strijd tegen The Widow.
Terwijl Sunny zijn ontsnapping uit The Fort veiligstelt, begint Quinn achterdochtig te worden. Tilda wordt gevangengenomen in The Fort, terwijl The Widow oog in oog komt te staan ¶¶met Sunny en M.K.
Sunny en M.K. vechten om voor eens en voor altijd uit Quinn's greep te ontsnappen, terwijl de vijanden van de baron samenspannen om hem neer te halen en de Badlands voor altijd te veranderen.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers