Innocent

Innocent

Roxanne is een archeologe die op een dag naakt en gewond wakker wordt naast het lijk van een man. Ze panikeert en vlucht. Enige tijd later wordt ze gearresteerd.

Afleveringen

6 afleveringen

David Collins wordt na zeven jaar gevangenisstraf onverwacht vrijgesproken voor de moord op zijn vrouw. Hij wil wraak, gerechtigheid én de voogdij over zijn kinderen Jack en Rosie. Dat laatste is een grote schok voor Alice, de zus van zijn overleden vrouw, die samen met haar man Rob al die jaren de zorg voor de kinderen op zich heeft genomen.
David probeert het contact met zijn zoon Jack te herstellen, maar het wordt hem niet makkelijk gemaakt door Alice en Rob. Het nieuwe onderzoeksteam onder leiding van Cathy ontdekt dat er zeven jaar geleden opzettelijk informatie is achtergehouden.
Tom wordt wakker met een kater en heel wat gaten in zijn geheugen. David helpt Phil uit de financiële nood, maar daar hangt een prijskaartje aan vast. Cathy en haar team concentreren zich op Alice, die wel degelijk een motief blijkt te hebben voor de moord op haar zus. Maar dan blijkt Rob geen waterdicht alibi te hebben voor de avond van de moord.
Davids wanhopige poging om aan geld te komen voor zijn kinderen en om zijn schulden af te betalen, loopt volledig uit de hand en heeft een averechts effect. Tom heeft het zwaar te verduren. Melissa zet hem zijn bedrog betaald, zijn ex-vrouw valt hem lastig en hij zet zichzelf voor schut bij zijn collega's en patiënten. Komt hij dit nog te boven?
Roxane neemt contact op met Careco, de tegenstander van Pablo Ortiz bij de gemeenteraadsverkiezingen. Ze overtuigt hem om haar te helpen de familie Ortiz ten val te brengen.
Roxane lijkt haar doel te hebben bereikt. Ze gaat naar het landgoed Ortiz, niet wetende dat er een val op haar wacht.
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers