In Ice Cold Blood

In Ice Cold Blood

Seks, geld en moord zijn de voornaamste elementen van een true crime-reeks die aan elkaar wordt gepraat door rapper Ice-T.

Afleveringen

8 afleveringen

Een veteraan is vermist en een jonge student werd vermoord. De ontdekking van een geheime betaling leidt de politie op een wilde jacht. Kunnen ze de moordenaar vinden voor hij weer toeslaat?
Passie en obsessie blijken dodelijk wanneer een jonge rechtenstudent vermoord wordt teruggevonden in een vuilnisbak. De politie komt terecht in een wespennest van vriendjes, exen en afgewezen liefdes.
De vrouw van een marinier, een zwangere dominatrix en een seksslaaf komen op elkaars pad in een vreemd verhaal van ontvoering, leugens en moord.
Een alleenstaande moeder doet er alles aan om te kunnen zorgen voor haar kinderen. Zo papt ze aan bij maar liefst vijf 'sugar daddies'. Maar al snel steekt jaloezie de kop op.
Om leven in hun huwelijk te blazen, begint een jong koppel met seksspelletjes en polygamie. Maar wanneer de trio's en dergelijke tot een moord leiden, krijgen de onderzoekers het moeilijk.
Na een leven lang hard werken, kijkt een gelukkige gepensioneerde uit naar zijn rustige dagen. Maar een ruzie tussen geliefden en oplichterij strooien roet in het eten.
Een fantastische moeder blijkt een dubbelleven te leiden, tot ze het perfecte slachtoffer wordt. Een web van misleiding, seks en moord sturen de onderzoekers op een jarenlange jacht op de moordenaar.
Een snelle achtervolging met de auto eindigt in een drama. Is het een diefstal die misliep, een aanslag op haar leven of nog iets luguberder?

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers