Hide and Seek

Hide and Seek

Een meisje verdwijnt na verstoppertje te spelen met haar vader. Ze is de eerste van zeven kinderen die verdwijnen in een kleine stad. Twee detectives worden op de zaak gezet.

Afleveringen

8 afleveringen

Onderzoekers Varta Naumova en Max Shumov zijn toegewezen aan een kinderontvoerings-zaak. De maatregelen die zij nemen, hebben een averechtse uitwerking, met als gevolg dat er een slachtoffer valt.
Varta en Max volgen een spoor dat hen naar een cult-achtige kerk brengt. Een mogelijke verdachte wordt geïdentificeerd. Later wordt een video met het vermiste meisje met een bordje met een mysterieuze set getallen online vrijgegeven.
Er wordt nog een kind vermist. Terwijl ze aan het werk is, heeft Varta een aanvaring met een lokale journalist die in haar verleden begint te graven. De ontvoerder belt de moeder van de vermiste jongen en eist losgeld.
Zowel Varta als Max ervaren een nadeel in hun onderzoek wanneer de journaliste een artikel vrijgeeft over Varta die haar dochter ter adoptie opgeeft. Varta wordt van de zaak gehaald.
Varta zoekt de betekenis van de getallen in de video's uit en wordt weer aangesteld als rechercheur. De hoofdrol onthult de identiteit van de ontvoerder (Svyrydov) en zijn motief.
Onderzoekers worden gedwongen de zaak van Svyrydovs vermiste dochter opnieuw te onderzoeken. Varta gaat undercover om waardevolle informatie te leren. Ondertussen ontvoert Svyrydov de biologische dochter van Varta.
In een race tegen de klok blijven de onderzoekers zoeken naar de vermiste kinderen, terwijl ze ook proberen uit te vinden wat er met de dochter van Svyrydov is gebeurd. Leugens worden aan het licht gebracht en oude wonden worden blootgelegd.
Varta zoekt uit waar de kinderen worden vastgehouden. De politie vindt de dochter van Svyrydov die een normaal leven leidt met een liefhebbend gezin, en confronteert de ontvoerder met een moeilijke keuze.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers